újrakezdés sztárpár fogyás Jason Bleick sztárcsemete Selma Blair Arthur Bleick szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem zárt könnyű évet Selma Blair, aki 2012 nyarán életet adott kisfiának, Arthurnak, majd pedig pár hétre rá el is vált gyermeke apjától, Jason Bleick divattervezőtől. Most azonban úgy érzik, talán megérdemelnek egy második esélyt. A döntés még nem végleges, a színésznő azonban jó úton halad teljes felépülése felé.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, decemberben kissé elhagyta magát és sokkolóan lefogyott a szép színésznő. Selma, aki szülését követően alig két hónappal már bombaformában volt, nem tudott egykönnyen megbirkózni azzal a ténnyel, hogy bizony egyedülálló anyává vált. És ez már a külsején is meglátszott, a sztármamának szinte a bordái is kilógtak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fél évvel a szomorú szakítást követően most úgy tűnik, a színésznő és párja adnak egy új esélyt a kapcsolatuknak. A Daily Mail információi szerint a sztárok kézenfogva sétálgattak és beszélgettek. A találkozóra a kis Arthur ezúttal nem tartott velük. A képek tanulsága szerint a színésznő már sokkal egészségesebben fest, mint pár hónappal ezelőtt.

"Éjjel-nappal veszekedtek minden áldott nap. Nem volt rá már mód, hogy megmentsék a kapcsolatukat" - árulta el a család egyik közeli ismerőse tavaly szeptemberben. Reméljük, hogy idén sikerül rendezniük soraikat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.