Életfogytiglani börtön Szita Bence gyilkosainak

2013.06.06. 14:37

Ítéletet hirdettek Szita Bence ügyében - mindhárom vádlottat tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a bíróság a tavaly ősszel meggyilkolt 11 éves kisfiú perében - tudósít az Origo hírportál.

B. József elsőrendű vádlottat társtettesként elkövetett emberölés miatt tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a bíróság Szita Bence, a 11 éves kaposvári kisfiú brutális meggyilkolása miatt. K. József másodrendű vádlott is bűnös, társtettesként elkövetett emberölésben, az ő büntetése is ugyanez.

Fotó: Magócsi Márton - Origo
Ítélethírdetés a kaposvári törvényszéken

P. Erika harmadrendű vádlottat felbujtóként elkövetett emberölésben mondták ki bűnösnek, tényleges életfogytiglani börtönre ítélték őt is. A vádlottaknak ki kell fizetniük a csaknem ötszázezer forintos bűnügyi költséget is - jelentette a portál tudósítója a tárgyalóteremből. A vád szerint viszont nevelőanyja, P. Erika féltékenysége miatt kellett meghalnia a kaposvári kisfiúnak.

Felmentenék Szita Bence feltételezett gyilkosaithttp://www.life.hu/legykepben/20130605-folytatodott-a-meggyilkolt-szita-bence-pere-a-vedok-a.html Brutális részletek Szita Bence meggyilkolásárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130513-elkezdodott-szita-bence-gyilkosainak-pere-a-kaposvari-torvenyszeken.html 30 évig ült a rács mögött Szita Bence gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20121113-szita-bence-gyilkosa-b-jozsef-30-eve-szinte-folyamatosan-bortonben.html Nem Szita Bence volt az egyetlen áldozathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121108-szita-bence-halalaval-megpecsetelodott-p-erika-gyermekeinek-a-sorsa-is.html Mi vár Szita Bence gyilkosaira?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121105-a-halalbuntetes-rosszabb-vagy-a-borton-mi-var-a-11.html
Szita Benceéletfogytiglani büntetésbírósággyilkosságítélet