gyilkosság bíróság ítélet életfogytiglani büntetés Szita Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ítéletet hirdettek Szita Bence ügyében - mindhárom vádlottat tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a bíróság a tavaly ősszel meggyilkolt 11 éves kisfiú perében - tudósít az Origo hírportál.

B. József elsőrendű vádlottat társtettesként elkövetett emberölés miatt tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a bíróság Szita Bence, a 11 éves kaposvári kisfiú brutális meggyilkolása miatt. K. József másodrendű vádlott is bűnös, társtettesként elkövetett emberölésben, az ő büntetése is ugyanez.

Fotó: Magócsi Márton - Origo
Fotó: Magócsi Márton - Origo

Ítélethírdetés a kaposvári törvényszéken

P. Erika harmadrendű vádlottat felbujtóként elkövetett emberölésben mondták ki bűnösnek, tényleges életfogytiglani börtönre ítélték őt is. A vádlottaknak ki kell fizetniük a csaknem ötszázezer forintos bűnügyi költséget is - jelentette a portál tudósítója a tárgyalóteremből. A vád szerint viszont nevelőanyja, P. Erika féltékenysége miatt kellett meghalnia a kaposvári kisfiúnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.