Kolostorba vonul VV Gigi

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kolostor VV Gigi Himalája meditáció jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akik ismerik a ValóVilágban megismert VV Gigi eddigi karrierjét, talán meglepődnek, mekkora utat járt be az egykor csak az ismertségért, felszínes élvezetekért nyilvánosság elé lépő lány. A belső értékeket keresi egy Himalája lábánál lévő kolostorban, ahol hamarosan reggel négytől este kilencig meditálni és jógázni fog.

"Két és fél hónapra egy indiai kolostorba költözöm, amely a Himalája lábánál fekszik. Hajnali négytől este kilencig meditálok és jógázom majd. Már régóta éreztem, hogy egy időre szeretném kizárni a külvilágot az életemből, mélyen magamba nézni és részt venni egy testi-lelki megtisztuláson. Szerény körülmények között élek majd, de az itthoniakkal tarthatom a kapcsolatot" - nyilatkozta a Borsnak a lány, aki hamarosan útnak indul. Képünkön testvérével, VV Bécivel látható, aki itthonról izgul majd húgáért.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Gigit egyetemre is felvették, ősztől jógaoktató mesterképzésre jár majd. Az iskola hároméves, a kolostor miatt levelezőn kezdi, és a második félévtől nappali tagozatos lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.