Király Viktor világsztárral fotózkodott - Micsoda kép!

Bruce Willis színész Los Angeles énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Los Angelesben tartózkodó énekes éppen egy étterem teraszán beszélgetett a barátaival, amikor kiszúrta a háta mögött ebédelő Bruce Willist!

Viktor persze rögtön lőtt is egy fotót, amin tisztán látszik a világhírű színész. Biztosan vagyunk benne, hogy az énekest a jövőben több hollywoodi sztár társaságában is láthatjuk majd, tekintve, hogy a The Voice című amerikai tehetségkutató egyik indulójaként igen nagy esélye van arra, hogy bejusson az élő-showba.

Forrás: Facebook/Király Viktor

Király Viktor megnyerheti az amerikai The Voice-t – Videó!

Nem is kételkedtünk benne, hogy Király Viktor továbbjut a show-ban, de most már azt is tudjuk, hogy dalára mind a négy zsűri, Gwen Stefani, Adam Levine, Pharell Williams és Blake Shelton is megfordult, jelezve ezzel, hogy mind szívesen látnák saját csapatukban.
Király Viktor az egyik legnépszerűbb énekes az amerikai The Voice-banhttp://www.life.hu/sztarok/20151013-kiraly-viktor-enekes-az-egyik-legnepszerubb-versenyzo-az-amerikai-the-voiceban.htmlAz énekes visszatér New Yorkba, hogy folytassa a versenyt és arról is mesélt, milyen együtt dolgozni egy világsztár mentorral. TV + SztárokOrigoEz már háború! Friderikusz most Vitray Tamásnak üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20151016-friderikusz-sandor-most-vitray-tamasnak-uzent-ujabb-mediaharc-tombol.htmlKiújult a két médiasztár harca, Fridi, akit legutóbb egy vendége majdnem faképnél hagyott műsora forgatásán, nem hagyta szó nélkül a legendás tévés csípős megjegyzését.TV + Sztárok--Sarka Kata nem szereti a "húszkilós" modellekethttp://www.life.hu/sztarok/20151015-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-nem-szereti-a-nadszalvekony-modelleket.htmlHajdú Péter felesége nem örül annak, hogy visszatértek a kifutókra a szomorú arcú, elképesztően sovány modellek. TV + Sztárok--Zalatnay Cinit boldoggá tette a nemzetközi elismeréshttp://www.life.hu/sztarok/20151015-zalatnay-cini-enekesnot-boldogga-tette-az-elismeres-hogy-a-the-guardian-janis-joplinnak-nevezte.htmlAz énekesnő arról mesélt, hogy ha megkésve is, de nagyon öröl annak, hogy Janis Joplinhoz hasonlították. TV + Sztárok--Gesztesi: "Senkinek nem kérem a segítségét, ha inni akarok, iszom..."http://www.life.hu/sztarok/20151015-gesztesi-az-ivasrol-nyilatkozott.htmlGesztesi Károllyal készített interjút a Story magazin. A színész nyíltan vallott az alkoholhoz való viszonyáról, de azt állítja, hogy színházi munkáit tisztességesen ellátja. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCsonka András számon kérte Bereczkithttp://www.life.hu/sztarok/20151015-csonka-andras-szamonkerte-bereczki-zoltant-kritikaja-miatt.htmlNagy balhé volt a Sztárban sztár adása után a színfalak mögött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.