Rubint Réka és Norbi 15 év után végre kirúgtak a hámból

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala -
buli Rubint Réka kikapcsolódás Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az energikus házaspár végre a bulis oldalát is megmutatta, kétségtelen, hogy nagyon jól érzik magukat a színpadon. Vasárnaponként mindenki láthatja, hogy nemcsak az edzések villanyozzák fel őket, de sajnos rég nem volt alkalmuk a bulizásra.

Nemcsak a kamerák előtt tudja magát elengedni a fitneszkirálynő, a hétköznapi életben is ilyen energikus, ha bulizásról van szó. Bár már rég nem volt alkalma arra, hogy kikapcsolódjon, ő mindig is szeretett a középpontban lenni.

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

“Mindig is szerettem élni, középpontban lenni, és úgy bulizni” - vallotta be Réka, aki nagyon jól érzi magát a színpadon, de persze az teljesen másfajta élményt nyújt. “Nyilván más, amikor az ember élő adásban bulizik, de a színpad sem ismeretlen terep a számomra” - árulta el Réka, akinek legutóbbi produkciója mindenkit megmosolyogtatott.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

A hétköznapi életben is pontosan úgy buliznak, ahogy Norbi és Keresztes Ildikó legutóbb a színpadon, ugyan az időhiány miatt 15 éve nem volt alkalmuk arra, hogy nekivágjanak az éjszakának. Azonban nemrég sikerült mindent úgy szervezniük, hogy elmehessenek kikapcsolódni. “Két héttel ezelőtt a barátainkkal úgy döntöttünk, hogy elmegyünk. Ilyenkor hajnalig tart a buli” - mesélte Réka a Hot! magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.