Drogok és leszbikus kapcsolat: Íme, Angelina Jolie legsokkolóbb botrányai

Forrás: Northfoto -
párkapcsolat drog Angelina Jolie leszbikus botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mára már lenyugodott, és leginkább anyaként valamint jószolgálati nagykövetként tevékenykedik Jolie, de volt idő, amikor ő volt a hollywoodi botrányok királynője.

Manapság is vannak problémák Angelina Jolie körül, a legszembetűnőbb a súlya, amiért rengetegen aggódnak a színésznőért. Nem egyszer kaptak szárnyra a híresztelések, hogy emiatt már a házassága is megromlott Brad Pitt-tel.

Forrás: Northfoto

Ez lehet az oka, hogy nem is olyan rég

Angelinát rajtakapták, amint Jack O'Connell színésszel randevúzik,

aki állítólag kihozza a színésznő vad oldalát, amit Brad Pitt nem tud. Ám a férj sem hibátlan, ugyanis Angelina nemrég megvált a dadusuktól, amiért a nő túlságosan sokat sündörgött Brad Pitt körül.Párkapcsolati problémákban nincs hiány a sztárpár háza táján, de ezek semmik azokhoz a botrányokhoz képest amikbe Angelina egykor benne volt.

Forrás: Facebook/Nyári Diána, Northfoto

Évtizedekkel korábban Angelina élete sokkal sötétebb volt. A kokain és a heroin megszállottja volt, amiről egykori dílere is nyilatkozott. Franklin Meyer elárulta, hogy a színésznő arca beesett volt, és karja tele volt tűszúrásokkal 1990-ben. Ezt maga Angelina Jolie is beismerte egy interjúban. “Végigmentem a nehezebb, sötétebb időszakon is. Nem haltam meg fiatalon, ezért szerencsés vagyok.

Mindenféle drogot fogyasztottam, amit csak lehet: kokain, heroin, ecstasy, LSD”

- hangzott korábban a színésznő vallomása. Akkoriban párkapcsolatai sem voltak botrányoktól mentesek. Leszbikus szeretőjét, Jenny Shimizut korábban letartóztatták fegyverbirtoklásért, és exbarátnője állítása szerint erőszakos is volt a nő, aki egy napot börtönben is töltött.

Jenny Shimizu Forrás: AFP/2010 Getty Images/Dario Cantatore

Angelina nem igazán tud túllépni a nők iránti vonzalmán, ugyanis 2015-ben állítólag észrevették, hogy a gyerekek egyik dadája iránt erős vonzalmat érez, és még egy üdülésre is elmentek együtt, bár Angie bevallása szerint kapcsolatuk kizárólag szakmai volt - írja a Radar Online.

Mégsem kell börtönbe vonulnia drogügye miatt Aureliónakhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-vv-aurelio-musorvezeto-valosagshow-sztar-meguszhatja-a-bortont-drogugye-kapcsan.htmlMivel büntetlen előéletű és beismerő vallomást is tett, így bírósági tárgyalás nélkül megúszhatja drogügyét a valóságshow-sztárból lett műsorvezető. TV + Sztárok--"Bunda!" - Csalódottak a nézők Demcsák Zsuzsa kiesése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160510-nagy-duett-bundat-kialtottak-a-nezok-demcsak-zsuzsa-es-pal-denes-kiesese-utan.htmlTöbben is felháborodtak a vasárnapi Nagy Duett kiesői láttán. Sokan nem értik, hogy miért Berki Krisztián kapott egy újabb esélyt a csinos műsorvezetőnő helyett. TV + Sztárok--Botrány! Magából kikelve ordítozott a Hagyjál főzni! egyik versenyzője http://www.life.hu/sztarok/20160510-hagyjal-fozni-istenes-bence-nevetett-az-orditozo-versenyzon-video-az-esetrol.htmlAz RTL Klub családi műsorának egyik játékosa annyira kiborult egy feladaton, hogy arra a csatorna eddigi adásaiban nem volt példa. TV + SztárokOrigoMa este Eurovízió - Ekkor áll színpadra Freddiehttp://www.life.hu/sztarok/20160510-ma-este-eurovizios-dalfesztival-elodonto-freddie.htmlMa este rendezik a 61. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjét Stockholmban. A Magyarországot képviselő Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) a 18-as mezőnyben negyedikként adja elő Pioneer című dalát. TV + SztárokOrigoGyőzike fellebbentette a fátylat a fitneszvilág sötét oldalárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160509-gaspar-gyozo-showman-fellebbentette-a-fatylat-a-fitneszvilag-sotet-oldalarol.htmlGáspár Győző egy videóinterjúban kiteregette a fitneszvilág szennyesét és elárulta, miből élnek a testépítő fiúk. TV + SztárokOrigoA TV2-höz igazol Palik László?http://www.life.hu/sztarok/20160510-palik-laszlo-marsi-aniko-utan-a-tv2hoz-igazolhat.htmlMarsi Anikó néhány hete írta alá a szerződését a TV2-vel: Gönczi Gábor mellett ő vezeti a Tények hírműsort. Akkor arról lehetett olvasni, hogy a csinos tévés férje ledöbbent a csatorna ajánlatától, később pedig az is kiszivárgott, hogy micsoda hihetetlen csúcsgázsit kap Anikó. Most pedig azt pletykálják, Palik László is beáll a TV2 kötelékébe. TV + SztárokMTI/Földi Imre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.