Hosszú Katinka és a három arany: így pózol a díjakkal a magyar úszónő

úszónő fotó Hosszú Katinka RioLife2016 aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A kemény munka kifizetődik" - írta ki Facebook-oldalára Hosszú Katinka a kép mellé, amelyen a rió olimpián nyert három aranyérmét tartja.

Az úszónő már három aranyérmet szerzett a riói ötkarikás játékokon. A magyar sajtó mellett külföldön is imádják a fiatal lányt, aki saját márkájával hamarosan betörhet a tengerentúli piacra is. Hosszú Katinka nagy csatát vívott a 100 méteres női hátúszás első helyéért. Ellenfele nem volt más, mint Kathleen Baker, akiről kiderült, hogy gyógyíthatatlan beteg. A rajongók persze azonnal elhalmozták jókívánságokkal a sportolót, aki pár nap alatt lenyűgözte a világot.

Hajdú Péter becsekkolt Ciprusról: újra együtt a család? http://www.life.hu/sztarok/20160812-hajdu-peter-egy-fotoval-csekkolt-be-ciprusrol-igy-nyaral-egyutt-a-csalad-foto.htmlA műsorvezető a jelek szerint nagyon jól érzi magát az idilli környezetben, melyet egy fotóval is bizonyított a Facebook-oldalán. Azonban aki egy romantikus, idilli felvételre számít, annak csalódnia kell. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs: "Igenis fontos szempont az is, hogyan miután visszavonulok, hogyan él a családom, hogyan élek én."http://www.life.hu/sztarok/20160811-dzsudzsak-balazs-oszinten-vallott-arrol-mennyit-is-ajanlottak-neki-a-sztar-kitalalt.htmlA magyar válogatott népszerű focistája úgy gondolja, hogy a múltban meghozott döntései most nagyban befolyásolják a jelenlegi helyzetét. A sztár reggel a Morning Show-ban nyilatkozott. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó kemény pofonokat ígér a TV2 új tehetségeinekhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-keresztes-ildiko-kemeny-pofonokat-iger-a-tv2-enekeseinek.htmlA TV2 új beköltözős tehetségkutatója, a Star Academy augusztus 27-én startol, a zsűrijében pedig ott ül majd Keresztes Ildikó is, aki úgy érzi, pszichológusként is segítenie kell az énekeseket, akik biztosan kapnak majd pofonokat a műsor ideje alatt. TV + Sztárok--Botrány! Diana testőre kitálalt a walesi hercegnéről, a család kiakadt http://www.life.hu/sztarok/20160811-diana-hercegno-testore-kitargyalt-ken-wharf-szerint-sokan-felreismertek-ot.htmlDiana egykori testőre szerint folyamatosan próbálta megóvni a hercegnőt a fenyegető veszélyektől és az őt ért kritikáktól. TV + Sztárok--Ütős dekoltázzsal köszönt be Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160811-toth-gabi-enekesno-latvanyos-dekoltazsat-megmutatta.htmlAz énekesnő szexi tündérként köszönt be képmegosztó oldalán. TV + SztárokOrigoMajka kisfia végre összefuthatott a kedvencévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160810-majka-kisfia-talalkozott-pogany-judittal.htmlMarián a gyerekek legtöbbjéhez hasonlóan imádja a meséket, most pedig óriási megtiszteltetésben részesülhetett: egyik kedvencének szinkronhangjával találkozhatott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.