Csodálatos fotót posztolt Sarka Kata Szabó Zsófi esküvőjéről

Sarka Kata esküvő Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi ma délután férjhez ment, és az eseményről természetesen nem maradhatott le egyik legjobb barátnője, Sarka Kata sem. Kata csodásan nézett ki, gyönyörű ruhát választott a lakodalomra. Ma nyoma sem volt rajta az elmúlt hetek problémáinak.

Úgy látszik, Kata elhatározta, hogy ma csak azért is jól fog szórakozni. Boldog volt, csak úgy sugárzott a képeken, és a gyerekei is cukik voltak. Dávidka vitte a gyűrűket az oltárhoz a templomban, Noémi pedig koszorúslány volt, több társával együtt vihette a menyasszony uszályát.

Kata ugyan elsírta magát, amikor meglátta Zsófit a gyönyörű menyasszonyi ruhájában, egy pillanatig biztosan visszaemlékezett arra, hogy egykor ő is ilyen boldog menyasszony volt. A friss fotót azonban már a szertartás után posztolta, amin azt láthatjuk, hogy minden a legnagyobb rendben van.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.