Palvin Barbi izgul, ha magyarul kell megszólalnia

Forrás: AFP -
modell Palvin Barbara sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi rengeteg interjú ad, többnyire angolul. A gyönyörű modell viszont meglepő móon nagyon izgul, ha magyarul kell megszólalnia kamerák előtt. 

Az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb magyar modell Palvin Barbara, akinek hozzátartozik a munkájához az interjúzás is. Barbi nemrég az Aktív Extrában mesélt arról, hogy míg angolul simán viccelődik a riporterekkel, addig bizony fél, ha magyarul ad interjút.

Barbi ugyanis másfél hónapja nem volt itthon, érthető, hogy ritkábban használja a magyar nyelvet. A vele készült riportben azt is elmondta, mit szokott javasolni azoknak, akik Budapest látványosságairól érdeklődnek nála, és elárulta azt is, mely szavakat tanítja meg szívesen a külföldiekenek magyarul.

Forrás: AFP

A szépséges modell egyébként pár napja érkezett Budapestre, szelfizett is kedvenc helyeiről, sőt, jól értesültek szerint Lewis Hamilton is Barbi miatt jöhet a magyar fővárosba...

Anglina Jolie drasztikusan lefogyott a válás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161012-anglina-jolie-szineszno-lefogyott-a-valas-miatt.htmlAngelina Jolie-n eddig sem volt súlyfelesleg, sőt, az utóbbi években állandóan arról szóltak a hírek, hogy csontsovány a világsztár. Amióta azonban elindult a válási procedúra, állítólag a szokottnál is soványabb az Oscar-díjas sztár. TV + Sztárok--Így simogatta egymás nyelvét Soma és Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20161012-soma-es-evelin-csokoloztak-a-valovilagban-huto-mogott.htmlSoma és Evelin eddig nem nagyon jutott egyről a kettőre, de Gina buliján sikerült annyi alkoholt inniuk, hogy mindketten levetkőzzék gátlásaikat. Soma végül célt ért, és a hűtő mögé bújva tette magáévá Evelin száját. TV + SztárokOrigoBörtönbe került a TV2 sztárja, Varga Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20161012-varga-feri-a-tv2-sztarja-bortonbe-kerult-nyaralasuk-alatt.htmlFárasztó, munkával teli évvel a hátuk mögött indult pihentető nyaralásra Varga Feri és Balássy Betti, valamint két barátjuk. Autóval vágtak neki az útnak Görögországig, de nem volt örömteli az útjuk. Kétszer is lerobbantak, és még rendőrségi ügybe is keveredett az énekes. TV + SztárokOrigoÍgy készül Fluor Tomi a Cometre: meglepetés lesz a színpadon? http://www.life.hu/sztarok/20161011-fluor-tomi-ket-kategoriaban-is-jeloltek-a-zenekart-erre-szamit-az-enekes.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a népszerű magyar együttes, a Wellhello zenekar tagjait faggatta. A fiúk gőz erővel készülnek az idei Comet-díjátadó gálára, ahol két kategóriában is jelölték a zenekart. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoD. Tóth Kriszta összecsapott Sebestyén Balázzsal http://www.life.hu/sztarok/20161011-sebestyen-balazs-oszinte-vallomasa-d-toth-kriszta-nem-hagyta-szo-nelkul-a-dolgot.htmlA Zeitgeist (Korszellem) című előadás a Pesti Színházban került megrendezésre, ahol több minden kiderült a Morning Show egyik műsorvezetőjéről. Az elhangzott kijelentésekre gyorsan jött a válasz. TV + SztárokOrigoDúl a szerelem? Pal­vin Barbi után jött Budapestre Lewis Ha­mil­tonhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-lewis-ha-mil-ton-budapesten-a-sztar-talan-pal-vin-barbi-miatt-jott-a-fovarosba.htmlA hírek szerint nemcsak a dögös magyar modell, de a Forma-1 sztárja is Budapesten van. Vajon ma is együtt múlatják az időt? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.