Brad Pitt többször megalázta gyermekeit

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno -
Brad Pitt megalázás gyerekek Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az illetékes szerv kiterjesztette a Brad Pitt ellen folyó vizsgálatot, ebből is látszik, hogy mennyire komolyan veszik a sztárpár ügyét. Az egész egy repülőúttal kezdődött, amely során Brad Pitt állítólag bántalmazta az egyik gyermekét. Most pedig azzal vádolják, hogy többször is megalázta a csöppségeket.

Mindenkit váratlanul ért, amikor kiderült, hogy Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Hosszú évekig alkottak egy párt, több közös és örökbefogadott gyermekük is van. Valami mégis arra késztette a színésznőt, hogy véget vessen a kapcsolatának. Nemsokára az is kiderült, - ha igazak a vádak - hogy miért akar elválni Brad Pitt-től. A színész állítólag megverte az egyik gyerekét.

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

Brad Pitt azóta mindent megtett azért, hogy tisztázza magát, hajlandó volt önként vizeletmintát is adni. A folyamat közben sokáig nem találkozhatott a gyermekeivel, ám nemrég hosszú idő után újra láthatta őket. Kiderült azonban, hogy kiterjesztették a vizsgálatokat ellene, mert egy újabb vád merült fel: azt állítják, Brad Pitt többször is megalázta a gyermekeit. Még néhány hétig folytatják a nyomozást, egy bennfentes szerint sokakat ki fognak kérdezni az ügyben, hogy kiderítsék, van-e alapja a feltevésnek. A volt alkalmazottak is sorra kerülnek majd, közülük az egyik korábban már kiállt a színész mellett - írja az In Touch.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.