Sztárok, akik korán elveszítették életük nagy szerelmét

halál Keanu Reeves Lea Michele Jim Carrey sztárok baleset Liam Neeson Scott Eastwood szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood hemzseg a jóképű és csinos hírességektől, akik a világon bárkit megkaphatnának maguknak. Ezek a színészek azonban már évekkel ezelőtt megtalálták életük szerelmét, sőt van, aki össze is házasodott a választottjával. A boldogság azonban nem tarthatott sokáig, mert az élet csúful közbeszólt.

Scott Eastwood

Clint Eastwood jóképű fia, Scott nők millióinak szívét hódította már meg. A 30 éves színész azonban a mai napig nem tette túl magát egy szörnyű tragédián: a sztár 2014-ben egy autóbalesetben elveszítette gyermekkori szerelmét, Jewel Brangmant. A 26 éves modell csupán egy kisebb koccanásos baleset részese volt, ám a hibás légzsák kirobbant a kormányból, a repeszek pedig befúródtak a lány testébe, és szétroncsolták a gerincét. A színész évekkel ezelőtt a GQ Australia magazinnak őszintén mondta el, hogyan élte meg ezt a pár napot. Scott állítása szerint sosem sírt annyira, mint Jewel halálakor.

Forrás: Instagram/scotteastwood

Keanu Reeves

Bátran állíthatjuk, hogy az 52 éves sztár Hollywood egyik legszomorúbb sorsú híressége. Keanu nem szívesen beszél a magánéletéről és ennek komoly oka van: a színész élete sajnálatos módon bővelkedik tragédiákban. Még csak 23 éves volt, amikor legjobb barátját, River Phoenix-et drogtúladagolásban elveszítette. Reeves ezek után nagyon nehezen engedett közel magához bárkit, mert félt az újabb csalódástól. Egyetlen nőt szeretett igazán: Jennifer Syme-ot. A kapcsolatból hamar terhesség lett, ám az öröm nem tarthatott sokáig, mert a csöppség 1999-ben halva született. Jennifer Syme pár évvel később egy autóbalesetben életét vesztette, azóta pedig Keanu kerüli a komoly kapcsolatokat, és gyereket sem tervez.

Forrás: Northfoto

Lea Michele

Forrás: Northfoto

Liam Neeson

A 64 éves színész sosem szeretett úgy senkit, mint gyönyörű feleségét, Natasha Richardsont. A pár 1994-ben házasodott össze, és évekig nagy boldogságban éltek, egészen 2009-ig. Natasha egy sítúra alkalmával súlyos balesetet szenvedett. Egy ideig gépek tartották életben, de mivel férje korábban megígérte neki, hogy ha az agyhalál állapotába kerülne valaha, inkább elengedi, lekapcsolták a gépekről. Az Elrabolva-filmek sztárját rettentően megviselték a történtek, sokáig nem is forgatott egyetlen produkcióban sem. Évekkel később egy rádióműsorban kedvenc zenéiről kérdezték, akkor egy szívfacsaró történettel emlékezett meg szerelméről. Neeson kedvenc dalaként a Crazy Love című számot említette Van Morrisontól. Kiderült azért, mert a felesége titokban énekórákra járt, hogy megtanulja a dalt, amelyet az esküvőjükön elő is adott neki.

Forrás: Northfoto

Jim Carrey

A rossz nyelvek szerint a színésznek köze lehetett a dologhoz, ráadásul párja az ő gyógyszereivel végzett magával. A lány – aki állítólag a szcientológia egyház tagja volt – öngyilkosságával sokkolta a családját. A botrány azonban a mai napig nem ért véget: a hírek szerint a fiatal lány volt férje most beperelte a sztárt, méghozzá egy nem is akármilyen indokkal.

Forrás: Northfoto

5 sztár, aki sokkoló múlttal rendelkezik: gyilkosság és erőszak

Van, akit gyermekként értek borzalmas dolgok, másokat pedig már felnőttként sújtott egy-egy tragédia. Összeállításunkból megtudhatod, kik azok, akiknek nem telt örömmel a gyermekkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.