John Travolta és felesége imádják a szerepjátékokat

Forrás: AFP -
John Travolta szexualitás szerepjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Travolta és felesége egy gardróbnyi jelmezzel rendelkeznek, melyeket rendszeresen használnak is...

John Travolta magán- és szexuális élete mindig megosztotta a rajongótáborát. Egy külső szemlélő számára átlagos, idillikus környezetben élő családnak tűnhetnek, pedig rengeteg történet árnyékolhatja be a róluk kialakult képet. Ennek alapja az, hogy a színész a

szcientológiai egyház komoly megszállottja.

Ennek értelmében például a gyereknevelést is másképp gondolják feleségével, Kelly Prestonnal, mint az átlag. – tudta meg a hot! Magazin.

John Travolta feleségével, Kelly Prestonnal Forrás: AFP

Elképzelésük szerint nem tartoznak felelősséggel a gyerekeik viselkedéséért, ezért Travoltáék elég szabados módszerekkel nevelik a 6 éves Bent, és a 16 éves Ellát. Az egyház hatása miatt John szexuális irányultsága is vitatott. Egy 2006-ban napvilágra került fotón a Nicsak ki beszél sztárja szájon csókolja a család férfi dadusát, Jeff Katherint.

2009-ben egy másik férfi is beperelte szexuális zaklatásért,

ezt követően pedig egy masszőr is hasonló vádakkal illette a hírességet. Futótűzként terjedt az a hír is 2014-ben, mely szerint Travoltáék családi pilótája 6 évig volt a sztár szeretője. Az érintett, Doug Gotterba, saját könyvében tálalta ki a történet részleteit. Az események következményeként a férfi 13 millió dollárral lett vastagabb, ugyanis a család ezt a sztorit már nem tudta csendesen elsikálni.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Ám mindezek ellenére, Kelly és John egybehangzóan állítják, hogy boldog, kiegyensúlyozott házasságban élnek. Ennek titka a szerepjátékokban rejlik, melyeket mindketten nagyon szívesen űznek. Elmondásuk szerint rengeteg eszközzel rendelkeznek, és ezek segítségével teszik izgalmassá a szexuális életüket.

„Kelly és én imádjuk a szerepjátékokat. Emellett nincs szükségünk harmadik félre." – mesélte Travolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.