Törőcsik Mari nem érti, miért csak a botrányaival foglalkoznak

Forrás: MTI/Kallos Bea -
színésznő Törőcsik Mari Nemzet Színésze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzet Színésze olyan dolgokat is elárult nemrégiben mejelent életrajzi könyvében, melyeket eddig sosem. Most azonban mindenki ezen csámcsog, ami nem tetszik a 80 éves művésznek. 

Törőcsik Mari sosem szégyellte a gazdag élete botrányosabb részleteit, ám arra nem számított, hogy a sajtó csak ezeket a dolgokat szedi majd ki a műből. A színésznő őszintén mesélt Bodrogi Gyulával való házasságáról, a félrelépésekről és egyéjszakás kalandjairól, ám elmondása szerint a könyv valódi üzenete nem került publikálásra - írja a Bors.

Törőcsik Mari nem örül, hogy könyve ilyen visszhangot kapott Forrás: MTI/Kallos Bea

"Hallom, hogy sok részlet kerül nyilvánosságra a könyvből, és megtisztelő, hogy sokan olvassák. Azonban szeretném, ha a szaftos dolgok mellett arról is szó esne, hogy a pályafutásom során 12-14 zsenivel játszhattam egy színpadon, hogy Maár Gyulának az első találkozásunkkor azt mondtam, hogy "itt vagyok", és a haláláig együtt voltunk...Vagyis a nagy pillanatokról, melyek meghatározták az egész életemet" - mesélte a művésznő.

Az életéért küzd Törőcsik Mari fia, Son

Törőcsik Mari és Maár Gyula fia, Son az életéért harcol Vietnamban. Életét egy nagyon drága gyógyszer mentette meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.