Pintér Tibor élete nem várt fordulatot vett

Forrás: Nánási Pál -
színész Pintér Tibor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész úgy érzi, hogy ez az egész nem is lehet más, mint egy álom.

Pintér Tibor körül mostanában összesűrűsödtek a problémák: decemberben hivatalosan is elválnak feleségével, ráadásul édesanyjával sem felhőtlen a viszonya. Ám egy váratlan pillanatban fenekestül felfordult Tenya élete. Ennek az oka nem más, mint egy gyönyörű nő, akivel a színész egy megbeszélésen találkozott...

A Kincsem Parkban került megrendezésre a Lovas Színház meetingje, melyen megjelent Bea.
"Körülbelül két éve figyeltem fel rá a közzösségi oldalon, de két hónapja, életem egyik legnehezebb időszakában kezdtünk el kommunikálni. Mondta, látott az Édes életben, és mennyire elismeri a munkásságom, az életem. Végül megbeszéltünk egy találkozót."mesélte a színész a Borsnak.

Pintér Tibor újra boldogságra lelt Forrás: Nánási Pál

Ám az első randevújuk egyáltalán nem úgy zajlott le, mint egy átlagos esetben, hiszen már a helyszínválasztás sem volt mindennapi.

A temetőbe mentek el együtt halottak napján,

ugyanis mindkettejük édesapjának gyertyát szerettek volna gyújtani.

"Tenya – ahogy a barátai hívják – elénekelte édesapám sírjánál a Honfoglalás című dalt. Hihetetlen erős kötelék alakult ki közöttünk abban a pillanatban." – emlékezett vissza a szerelmes lány.

Az események után Tibor szinte elhinni is félt, hogy Bea személyében mindent megtalált, amiről csak álmodni mert egy nő kapcsán. Nem csak szép és okos, hanem hatalmas szíve is van. Tibor úgy fogalmazott, hogy Bea pont olyan, mint akit az égből küldtek a számára. Eltervezték, hogy egy közös tanyán fognak élni, ahol Tibor cowboy lehet, Bea pedig gumicsizmás lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.