Alekosz és Baukó Éva ismét megmutatták, mit tudnak

Alekosz Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz és Baukó Éva neve lassan eggyé válik. Ha ők ketten felbukkanak valahol, garantáltan valami hülyeség történik.

Ezúttal Alekosz és hű társa az egykori valóságshow győztesének otthonában garázdálkodtak. A görög származású celeb kitalálta, hogy megfiatalítja legjobb barátját, és ehhez egy nem mindennapi módszert választott: ragasztószalaggal egyenesítette ki Éva arcán a ráncokat.

Hogy mit ér ez a "beavatkozás", azt valószínűleg Alekosz sem tudja, annyi viszont biztos, hogy ismét sikerült kimakszolni a hülyeség fogalmát.

Szerelmesen andalog Harry herceg és új kedvese, Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20161216-szerelmesen-andalog-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlJó ideje tudjuk már, hogy Harry herceg új kedvese az amerikai színésznő, Meghan Markle - most végre fotók is készültek a szerelmespárról. TV + Sztárok--Stohl András hibája sok galibát okozotthttp://www.life.hu/sztarok/20161216-stohl-andras-hibazott-a-valotarsak-cimu-sorozatban.htmlStohl András ötlete jónak tűnt, de végül belebukott a megvalósításba. TV + Sztárok--Maratoni futónőbe szerelmes Kokóhttp://www.life.hu/sztarok/20161216-kovacs-koko-istvan-maratoni-futot-szeret.htmlKovács Kokó István márciusban jelentette be, hogy ő és felesége elválnak, az olimpikon azonban most újra szerelmes. TV + Sztárok--Terror: 12 éves fiú akart robbantani egy karácsonyi vásárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161216-12-eves-fiu-robbantas-karacsonyi-vasar-terrortamadas.htmlEgy erőteljes vallási radikáción átesett 12 éves fiú akart robbantani egy német karácsonyi vásárban. Terve azért nem sikerült, mert a robbanószerkezet nem élesedett... TV + SztárokAFPVV Soma: "Királynőjelöltek is rám írtak"http://www.life.hu/sztarok/20161216-vv-soma-tobben-megkerestek-a-gyozelem-utan-meg-szepsegkiralynok-is.htmlMúlt vasárnap végérvényesen is véget ért a Való Világ 8. A nézői szavazatok alapján Gina rögtön kipottyant a fináléból, végül VV Soma nyerte a játékot, így gazdagabb lett 36 millió forinttal. TV + SztárokOrigoElképesztő- Lady Gaga, Elton John, Adele, Mariah Carey, Selena Gomez és Demi Lovato egy kocsiban énekelhttp://www.life.hu/sztarok/20161216-lady-gaga-adele-mariah-carey.htmlKarácsony közeledtével mindannyian kicsit érzelgőssé válunk, hiszen az ünnepek minden jóérzésű embert szentimentálissá tesznek. No de nem csak ezért csal a következő dal könnyeket a szemünkbe, hanem azért is, mert ennyi csodálatos hangú világsztárt ritkán lehet látni egy karácsonyi dalban...TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.