Ezek a sztárpárok találtak egymásra idén: a kor nem számít!

Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA -
Zsidró Tamás Dobó Kata Dukai Regina Cserpes Laura Gyurta Dániel sztárok Polyák Lilla pár kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016-ban csak úgy izzott a levegő a hazai sztárvilágban! Bár több ismert személyiség is egymásra talált ebben az évben, a szerelmüket csak hosszú időn vállalták fel a nyilvánosság előtt. Íme, a legmeglepőbb kapcsolatok! 

Dukai Regina és Batik Bence

A modell idén januárban mutatta meg kedvesét egy összebújós szelfivel. A hír után igazi sajtóhadjárat indult Regi ellen, hiszen állítások szerint a szépség új párját elszerette annak kedvesétől. A modellt a Life.hu-nak sikerült telefonon elérnie: szomorú hangon mesélte, rosszul esik neki, hogy a megkérdezése nélkül hazugságokat állítanak róla. „Bencével már régóta ismerjük egymást, hiszen egy a baráti körünk, és ha meg is jegyeztük, hogy egy jóképű fiúról van szó, egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy elszeressem, elvegyem őt párjától. December közepén döntöttünk úgy, hogy szeretnénk több időt együtt tölteni, hiszen sem nekem, sem pedig neki NEM VOLT párkapcsolata!” – Regi ezt már a közösségi oldalára írta, miután teljesen kiborult az őt ért vádak miatt. A pár között 10 év a korkülönbség.

Dukai Regina és Batik Bence Forrás: Facebook/Dukai Regina

Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Színpadi szerelme rabolta el Polyák Lilla szívét! Homonnay Zsolt egykori felesége saját bevallása szerint rengeteget sírt a válás után, most viszont újra boldog Gömöri András Máté oldalán. Bár 16 év köztük a korkülönbség, ez egyiküket sem zavarja. „Valószínűleg mentálisan nem a koromnak megfelelő szinten létezem. Talán még azt is mondhatják, kicsit koravén vagyok, vagy épp érettebb lennék a koromnál? Nem tudom, de tény, az érettebb nőket szeretem, és Lilla olyan érzéseket ébresztett bennem, amelyek megélését vállalni kell. Ez nem volt kérdés. Őt akarom magam mellett tudni” – mondta egy interjúban Máté. A pár rövid időn belül gyermeket is szeretne.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA

Cserpes Laura és Gyurta Dani

A háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok magyar úszó és a csodaszép énekesnő románcáról novemberben röppentek fel az első hírek. A pár megismerkedésének történetét igazi mesesztorinak tartják a közös barátok, akik szerint már épp itt volt az ideje, hogy a fiatalok végre boldogok legyenek. „Dani elment a barátaival egy Cserpes Laura-koncertre szórakozni, és persze az sem volt titkolt célja, hogy megismerkedjen az énekesnővel”mesélte korábban az úszó egyik ismerőse. Azóta a pár több közösségi posztban is felvállalta szerelmét: Laura a minap az Instagramon oszott meg egy fotót, amellyel a kedvesének szeretett volna üzenni.

Gyurta Dani és Cserpes Laura Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt, Facebook/Cserpes Laura

Dobó Kata és Zsidró Tamás

Egy ideig csak rebesgették, közel egy hónapja viszont beigazolódott a hír: Dobó Kata és Zsidró Tamás egy párt alkotnak. A kapcsolatuk előtti időszak mindkettőjüknek nehéz volt, hiszen a mesterfodrász 16 évi házasság után vált el a feleségétől, a színésznő pedig nemrég lett szingli. Tamás egy interjúban bevallotta, hogy először tabu volt számára a szerelem, mivel Kata a korábban Tamás egy régi jó barátjával járt. Kata egyébként 11 évvel fiatalabb Zsidrónál.

Dobó Kata és Zsidró Tamás Forrás: Facebook/Tomi Zsidró
Szinetár Dóra megfullad a napi örömök nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-szinetar-dora-mindenben-a-boldogsagot-keresi.htmlSzinetár Dóra őszintén mesélt arról, mik azok a fontos dolgok, melyek nélkül nem működnek a hétköznapjai. TV + SztárokOrigoKiderült, kivel bulizott Brad Pitt a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-brad-pitt-szuletesnapja-buli-baratok.htmlBrad Pitt december 18-án töltötte 53. életévét. Rendhagyó szülinapi bulit tartott... TV + Sztárok--Zimány Linda ínycsiklandó bejglivel készül - Fotó!http://www.life.hu/sztarkaracsony/recept/20161222-zimany-linda-bejglit-sut.htmlMinden családban vannak szokványos ünnepi fogások, ilyen például a bejgli, amit nagyon sokan előszeretettel sütnek. Zimány Linda is lelkesen sürög-forog a konyhában. Recept--Lakatos Levente igazi profi a konyhában http://www.life.hu/sztarkaracsony/recept/20161220-lakatos-levente-karacsonyi-menuje-zabkeksz-az-unnepi-asztalon.htmlA Life.hu legújabb sztárszerzője nemcsak a karácsonyi hagyományairól mesélt nekünk, hanem egy isteni receptet is küldött, amellyel neked is édesebb lehet az ünneped! Recept--Közel 900 kilót adtak le a világ legkövérebb emberei! Az öt legdurvább fogyós sztori 2016-ból!http://www.life.hu/ez-zsir/20161208-a-top-5-legnagyobb-fogyas-2016bol.htmlSokkoló fogyós sztorik érkeztek a nagyvilágból 2016-ban. A top 5-ben több száz kilókat adtak le a világ legkövérebb emberei. Nézzük az év legemlékezetesebb fogyásait! Ez Zsír!OrigoHagyj fel az ünnepi zabálásokkal! 5 tipp túlevés ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161214-5-tipp-tuleves-ellen.htmlAz ünnepi étkezések alkalmával hajlamosak vagyunk arra, hogy kétszer-háromszor annyi ételt tömjünk magunkba, mint amennyire szükségünk lenne, vagy ami jólesne, ami sem a közérzetünknek, sem a mérleg által mutatott számnak nem tesz jót. Valójában pedig csak néhány egyszerű trükköt kell bevetni ahhoz, hogy elkerüljük a túlevést. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.