Ma 35 éves Katalin hercegné: ünnepel a királyi család legstílusosabb tagja

Katalin hercegnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
35 évvel ezelőtt Catherine Elizabeth Middletonként látta meg a napvilágot a hercegné, akkor még senki sem sejthette, hogy Vilmos herceg párja született meg a Royal Berkshire Hospitalban. Katalin hercegné hosszú és megpróbáltatásokkal teli utat járt be, mire ő lett az egyik legkedveltebb és legstílusosabb tagja a királyi családnak.

Ma nem is emlékeznénk meg Katalin hercegné születésnapjáról, ha annak idején nem a St. Andrews-i Egyetemre járt volna. Ott ismerkedett ugyanis össze Vilmos herceggel, bár kapcsolatukat sokan eleinte csak jó barátságnak könyvelték el. Katalin hercegné és a királyi sarj sokáig titokban tartották érzelmeiket, de így sem kerülhették el a paparazzók kíváncsi tekinteteit.

Kapcsolatuk végleg 2010-es eljegyzésükkor bizonyosodott be, bár addigra már mindenki tudta, hogy egy párt alkotnak, csak az volt kérdéses, hogy milyen komoly a viszonyuk. Azóta már sok mindenen túl vannak együtt: fényűző esküvőn és két gyermekük születésén. Elegancia terén a ma 35 éves Katalin hercegnének könnyedén sikerült beilleszkednie a családba, sőt tündöklésben már át is vette az első helyet.

/1701/Boldo20171913911

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.