Hajdú Péternek és Sarka Katának nagy vagyonon kell osztoznia

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata vagyon Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje nem nyilatkozik sem Hajdú Péter, sem Sarka Kata a magánéletükről, legalábbis a közös ügyeikről, pedig még előttük vannak a tárgyalások. A vagyonmegosztás például nem lesz egyszerű, ha nem tudnak megegyezni. Nagy összegen kell ugyanis osztozkodniuk.

Mindketten sürgetik a válást, már sem Sarka Kata, sem Hajdú Péter nem akar békülni. Más oldalán próbálják megtalálni a boldogságot, és mihamarabb szeretnék lezárni a közös életüket. Kata már a nevét is megváltoztatta. Az első békítő tárgyalást állítólag április 15-ére tűzték ki, de nem valószínű, hogy eredményesen zárul, hiszen nem akarnak együtt maradni a felek. Kapcsolatuk is csak a gyerekek miatt van egymással, a gyermekelhelyezésben nem is lesz köztük valószínűleg vita, a vagyonmegosztás azonban más kérdés.

Vajon sikerül megegyezniük? Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Sok mindent számba kell venniük ugyanis, és a Story azt állítja, Kata a házasság alatt megszerzett minden ingó vagy ingatlan vagyon felét szeretné, Hajdú viszont ragaszkodna a házassági szerződéshez. Így aztán meg kell egyezniük majd a családi ház, a nyaraló, az egészségcentrum és az étterem sorsáról is, hogy a cégeket ne is említsük. A lap szerint az ügyvédek milliárdosra becsülték a teljes vagyont, ha nem sikerül könnyen egyezségre jutnia Katának és Petinek, akkor akár évekig elhúzódhat a tárgyalás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.