Beyoncét kimeríti az ikerterhesség: rosszul néz ki

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ronald Martinez -
Beyoncé ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé ikreket vár férjétől, és bár nagyon boldogok a kicsik miatt, az énekesnő alig várja, hogy megszülessenek. Szörnyen kimeríti őt az ikerterhesség, nem is néz ki jól!

Beyoncé februárban egy gyönyörű fotósorozattal jelentette be terhességét, minden rajongója teljesen felvillanyozódott a hír hallatán. Sokan várták már a pillanatot, amikor Blue Ivy végre kistestvért kap, de arra senki nem gondolt, hogy egyből két baba érkezik majd a sztárcsaládba. Talán még maga Beyoncé sem volt felkészülve az ikerterhességre, mert egyre kimerültebbnek tűnik, és rengeteget stresszel a babák miatt.

Beyoncé az idő előrehaladtával egyre kimerültebb Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ronald Martinez

Ha teheti, mostanában nem is nagyon mutatkozik az énekesnő, hiszen – ahogy az ilyenkor normális – felszedett jó pár kilót. Nemrég azonban mégis kimozdult, méghozzá vásárolni indult. Még csak most kezdett bele az ikrek szobájának az előkészítésébe, és Blue Ivyval elindultak bútorokat keresni. Beyoncéról több lesifotó is készült, de egyiken sem fest valami jól: elképesztően kimerültnek tűnik, ami nem is csoda. Mégiscsak két gyermeket hord a szíve alatt! A fotókat itt nézheted meg!

Ez történ Angelina Jolie és Brad Pitt között a végzetes repülőútonhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-ez-torten-angelina-jolie-es-brad-pitt-kozott-a-12-oras-repulouton.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt híres-hírhedt repülőútjáról nem tudtunk sokat, csak azt, hogy utána mindennek vége lett. A válókeresetet is amiatt adta be a színésznő, de eddig nem mondta el senki, hogy pontosan mi történt. Most kiderül! TV + Sztárok--II. Erzsébet sürgős megbeszélést hívott össze a palotábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-ii-erzsebet-surgos-megbeszelest-hivott-ossze-a-palotaban.htmlMindenkit összehívott a királynő egy rendkívüli megbeszélésre a palotában. Senki nem tudja, hogy miről van szó, annyi biztos, hogy rendkívül fontos dolgot kívánnak bejelenteni, mert a nem Londonban szolgáló személyzetnek is oda kellett utaznia. TV + Sztárok--Obama jól szexelt, és sokat drogozott - Kitálalt az egykori elnök exehttp://www.life.hu/sztarok/20170504-obama-jol-szexelt-es-drogozott-kitalalt-az-egykori-elnok-exe.htmlDavid Garrow könyvéből az előző amerikai elnök életének legpikánsabb részleteit ismerheti meg az olvasó. Az életrajzi regény legizgalmasabb része kétségkívül az, amikor Obama exe, az újságíró Genevieve Cook a szexuális életükről mesél. TV + SztárokA börtönben töltött időről mesélt VV Indiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-vv-indian-s-gyorgy-a-bortonben-toltott-idorol-meselt.htmlVV Indián fél évet volt börtönben, jelenleg házi őrizetben van. Még vár rá egy tárgyalás, és az is elképzelhető, hogy újra rács mögé ültetik. Az egykori valóságshow-hős a Blikknek adott interjút.TV + SztárokOrigoRég elfeledett gyereksztárok - Emlékszel rájuk? http://www.life.hu/sztarok/20170503-sztarok-akik-gyerekkent-lettek-hiresek.htmlSztárok, akik gyerekként lettek híresek. De vajon hogy néznek ki ma, és merre sodorta őket az élet? TV + Sztárok--Exek Norbi Zsuzsira cserélte Diát? Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-exek-norbi-maga-sem-tudja-melyik-not-akarja.htmlExek Norbi váltig állítja, csak Zsuzsit szereti, de akkor mi van Diával? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.