Brad Pitt az érzelmeiről és a terápiáról mesélt

Forrás: Imaginechina/Ye liangjun - Imaginechina/Ye Liangjun -
Brad Pitt lélek válás vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt mostanában őrjítő hullámvasúton ment keresztül. A széteső család traumája komoly lenyomatokat hagyott a színész lelkében, erről is kendőzetlenül mesélt. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, durva időszakon van túl Angelina és Brad. A válási procedúra olyan méreteket öltött, hogy már a gyerekeik is békéért könyörögtek, de ez sem hatotta meg a szülőket. A hónapok óta tartó civakodás mindkettejüket megviselte, de úgy tűnik, végre újból képesek egymással kommunikálni.

Brad Pitt a gyógyulás útjára lépett Forrás: Imaginechina/Ye liangjun - Imaginechina/Ye Liangjun

A szexi édesapát nagyon megviselték az események, és megállapíthatjuk: rosszabbul néz ki, mint valaha. Végre azonban elkezdett önmaga felépülésével foglalkozni, és mostmár őszintén tud mesélni az érzelmeiről.

Elárulta, hogy még mindig a gyerekei a legfontosabbak, és őket kell mindenek elé helyezni az életében. Éppen ezért már az alkoholfüggőségével is komolyan foglalkozik, egy terapeutával és egy családi tanácsadóval is folyamatosan tartja a kapcsolatot, hogy biztosan józan maradjon.

"Tudod, most kezdtem terápiára járni. Szeretem. Tényleg szeretem. Két szakember után jutottam el a megfelelőhöz. [...] Nincsenek titkaim, nincs semmi rejtegetnivalóm. De ha nem beszélem ki magamból a dolgokat, attól nem hiszem hogy jobb lesz" - írta meg az Eonline.

Sarka Katát eljegyezték?http://www.life.hu/sztarok/20170516-eljegyeztek-sarka-katat.htmlSarka Kata jó ideje nem nyilatkozik magánéletéről, ami érthető is, hiszen az elmúlt hónapok igencsak megviselték őt és családját is. Igyekszik óvni magánéletét, éppen ezért visszavonulót fújt az újságíróknak. Ám ezúttal árulkodó fotót posztolt... TV + SztárokOrigoGyászol Tóth Gabi - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170516-toth-gabi-gyaszol.htmlTóth Gabi és Vera hatalmas állatbarát hírében állnak. Mindkét énekesnőnek több kis kutyusa is van, akikről naponta posztolnak cuki képeket. Ám ezúttal egyik kedvencüket kénytelenek búcsúztatni.... TV + SztárokOrigoVV Lóri és VV Dina szakítottak: közös megegyezésselhttp://www.life.hu/sztarok/20170516-vv-lori-es-vv-dina-szakitottak.htmlA ValóVilág szerelmespárjának eddig tartott a kapcsolata: Dina és Lóri úgy döntöttek, hogy szakítanak. Közös megegyezéssel jutottak erre az elhatározásra, mert elmérgesedett köztük a viszony. TV + SztárokOrigoVezetés közben, ittasan ájult el David Hasselhoff lányahttp://www.life.hu/sztarok/20170516-ittasan-vezetett-elajult-david-hasselhoff-lanya.htmlDavid Hasselhoffról tudjuk, hogy egy időben meggyűlt a baja az alkohollal, és azóta sem biztos, hogy kilábalt betegségéből. Ám ezúttal nem ő, hanem lánya ült ittasan a volánhoz. Le is tartóztatták... TV + Sztárok--Előadás helyett az öltözőben aludt Mészáros Árpád Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20170516-eloadas-helyett-az-oltozoben-aludt-meszaros-arpad-zsolt-szinesz.htmlElaludt, ezért a váltójának kellett beugrani Mészáros Árpád Zsolt helyett a szombat esti Nők az idegösszeomlás szélén című darabban. A színészt nem érték el a kollégái, már a budai Átrium Színházban kellett volna lennie, ám egy öltözőben szunyókált az Operettszínházban. TV + SztárokRTLKLUBExek Milán verset írt Berninekhttp://www.life.hu/sztarok/20170516-exek-milan-verset-irt-berninek-a-villa-legszebb-lanyanak.htmlVerset írt Bernihez, "a villa legszebb lányához" Milán. Az Exek az édenben izomagyúja költeményre nem találunk szavakat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.