Nagy Nikoletta szépségkirálynő a milliárdos Josh Cartuval jár - Fotó!

Forrás: Instagram/Josh Cartu -
Nagy Nikoletta Josh Cartu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Josh Cartu milliárdost már mindenki ismeri Magyarországon csupán azért, mert eszméletlen autókkal dönget Budapest utcáin. Az eddig egyedülláló férfit sikerült kifognia egy magyar szépségkirálynőnek: Nagy Nikolettával jár!

Josh Cartu ha feltűnik Budapest utcáin, azt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Főként azért, mert olyan autócsodákkal dönget, amiket másként nem is lehetne itthon látni. A milliárdossal sok riport készült az utóbbi időben, de magánéletét eddig homály fedte, most már azonban biztos, hogy nem egyedülálló! Nagy Nikolettának, vagyis Vajna Timi szépségkirálynőjének sikerült kifognia a gazdag férfit! Korábban együtt nyaraltak, de most egyértelműsítették, hogy együtt járnak: csókolózós videót tettek közzé!

Nagy Nikoletta szépségkirálynő a milliárdos Josh Cartuval jár Forrás: Instagram/Josh Cartu

A milliárdos a Hello! Magazin friss számában nyilatkozott is a magyar lányokról, elárulta, mit szeret bennük, de úgy tűnik, már megtalálta azt az egyet.

Ami a magyar lányokban nagyon tetszik az az, hogy nemcsak szépek, hanem van lelkük is.

Megmutatta fényűző otthonát a milliárdos, Josh Cartu: Videó!

Él Budapesten egy titokzatos milliárdos, akiről sokan hallottak, de valójában senki nem tudja, hogy ki is ő valójában és mit csinál. Most azonban megismerhetjük őt, és fényűző otthonát! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.