Somló Tamás emlékkoncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges emlékkoncert készül Somló Tamás tiszteletére: hiába egyre távolabbi a halálának időpontja, az emberek nem tudják és nem is akarják őt elfeledni. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Somló Tamás hosszas betegeskedés után életét vesztette a tavalyi évben. Nemrég az orvosként dolgozó testvére bevallotta, hogy a sztár nem is egy, hanem két rosszindulatú betegséggel is küzdött.

Az elhunyt zenész rokonait érthetően felzaklatták az események, egykori felesége azóta sem tudja meghallgatni Tamás számait, mert fájó sebeket tépnek fel a szívében. Egy korábbi interjúban Gyöngyvér elmondta, hogy 2012-ben állapították meg Tamás betegségét, ám akkor nem jósoltak neki többet mindössze néhány hónapnál. Az asszony ekkor furcsa lépésre szánta el magát, amit a mai napig sem bánt meg.

Somló Tamás emlékére koncertet rendeznek a Sziget Fesztiválon Forrás: MTI/Kallos Bea

Ám hamarosan egy emlékkoncert áll majd színpadra Somló tiszteletére, amelyet a Sziget Fesztivál kezdőnapján rendeznek meg. Olyan zenészek fognak fellépni, mint Tóth Vera és Tóth Gabi, Dés László, Geszti Péter, Bródy János, Charlie, az Animal Cannibals, az Ivan and the Parazol, Gerendás Péter, Frenreisz Károly, és még sokan mások.

"Igyekszem felkészíteni magam a koncertre, egészen biztos, hogy ezek drámai pillanatok lesznek. Ugyanakkor nagyon jólesik, hogy gondozzák, ápolják, fenntartják az emlékét. Augusztus 9-én este, a Magic Mirror sátorban lépnek majd színpadra Tomi barátai, kollégái. A fellépők önzetlenül, első szóra elvállalták a felkérést, mindenki azonnal igent mondott. Ezúton is nagyon köszönöm nekik! Jólesik, hogy Tomit mindenki ennyire szerette, szereti" - mondta Gyöngyvér a Ripostnak.

Elhunyt Vámos György, az Echo Tv egykori műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170806-elhunyt-vamos-gyorgy-az-echo-tv-egykori-musorvezetoje.htmlÉletének 63. évében elhunyt Vámos György, az Echo Tv egykori műsorvezetője, a Magyar Hírlap volt publicistája. Temetését szűk családi körben tervezik. TV + Sztárok--Visszatér Szepesi Niki, a szexmániás úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-visszater-szepesi-niki-a-szexmanias-uszono.htmlÚgy tervezi ,rekordot javít, méghozzá három számban is. TV + SztárokOrigoItt a magyar Despacito-paródiahttp://www.life.hu/sztarok/20170806-itt-a-magyar-despacito-parodia.htmlA Pamkutya készítette el a magyar Despacito-paródiát. Elég viccesre sikerült, meg is mutatjuk. TV + Sztárok--Dér Heni beszólt Kozsónakhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-der-heni-beszolt-kozsonak-a-kozossegi-mediaban.htmlEmlékezetes interjút adott a minap a TV2 Mokkájának a Balatonon Kozsó. Dér Heni az Instagramján reflektált erre. TV + SztárokOrigoSváby András munkáról és válásról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170806-svaby-andras-atv-s-munkarol-es-valasrol-beszelt.htmlAz ATV-n visszatérő Sváby András munkáról és magánéletről beszélt. TV + Sztárok--Megható dolgot tett Adele - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170805-felismered-adele-t-smink-nelkul.htmlA tragikus londoni tűzvész túlélőit vitte el mozizni Adele. A brit énekesnő hétköznapi anyukaként ment a moziba. Felismernéd?TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.