1 millió dollárral támogatja a károsultakat Sandra Bullock

Forrás: AFP/Thomas B. Shea -
adomány Sandra Bullock hurrikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullock mélyen a zsebébe nyúlt, és olyan összeget adományozott a Harvey károsultjainak, amit még kimondani is nehéz. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, 2005 óta nem volt példa akkor viharra az Egyesült Államokban, mint amit a Harvey nevű tornádó okozott nemrég. Múlt hét pénteken éjszaka érte el Texas partjait, és végig söpörve komoly károkat okozott.

Egy három nappal ezelőtti fotó Houston városáról Forrás: AFP/Thomas B. Shea

A tornádót követően elképesztő árvíz keletkezett, amelyről egy magyar szépségkirálynő is mesélt, aki a houstoni otthonában rekedt magas vízszint miatt. Sok híresség döntött úgy, hogy kihasználva a lehetőségeit segít a károsultakon.

Sandra Bullock komoly összeggel támogatta a Harvey károsultjait Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

Eddig a Kardashian-család volt a legbőkezűbb, ahonnan 500 ezer dollár, vagyis durván 125 millió forint érkezett támogató céllal. Sandra Bullock, aki maga is Texasban él, 1 millió dollárt, azaz közel 250 millió forintot adományozott a Vöröskeresztnek - írta meg a People.

Egy férfi tört be Sandra Bullock otthonába, de szerencsére senki nem sérült meg a támadás során. Természetesen az eset bíróság elé került, a férfi pedig börtönbüntetést kapott tettéért, mivel a nyomozás során kiderítették, szexuálisan akarta bántalmazni a sztárt. Az is kiderült, hogy az elkövető bipoláris zavarban szenved, ezért börtön helyett pszichiátriára került. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.