Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia hamarosan újra képernyőn lesz látható, hiszen szeptember 10-én indul a Sztárban sztár legújabb szériája, melynek egyetlen zsűritagjaként tér vissza. A sztármami elképesztő formában van.

Javában zajlanak a Tv2 nagysikerű sztárvetélkedőjének, a Sztárban sztárnak az előkészületei, hiszen vasárnap elstartol a műsor. Liptai Claudia, Majka, Stohl András és Papp Szabi lesznek az ítészek, akiket a válogatott sztárcsapatnak le kell majd nyűgöznie. A zsűri egyetlen női tagja hosszabb kihagyás után tér vissza, hiszen néhány hónapja adott életet második gyerekének, Marcinak. A sztármami simán letagadhatná, hogy a közelmúltban szült, hiszen elképesztő formában van. Fekete, feszülős, szexi ruhájában tökéletesen látszik csodás alakja.

Újra kamera előtt #everydayanewphoto #kivancsivagyoksikerule #mychallenge #sztarbansztar

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Ismét elérhető a Pamkutya eddigi legjobb feldolgozása: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170905-pamkutya-undorito-cimu-szamra-ujbol-elerheto.htmlVégre megint szabadon bömbölhet az Un-do-rító! TV + Sztárok--Újra együtt utazhatunk Marton Adriennel: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170905-magaval-repit-minket-marton-adrienn.htmlTovább folytatódik a Life TV közkedvelt műsora Marton Adriennel. A híres modell elrepít minket a csodás Toszkánába: Videó! TV + SztárokOrigoHarry herceg barátnője, Meghan Markle a kapcsolatukról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170905-a-kapcsolatukrol-nyilatkozott-meghan-markle.htmlA figyelem középpontjában van Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata, de a színésznő most először nyilatkozik az érzelmeikről és arról, mennyire bírja a körülöttük zajló hatalmas felhajtást. TV + Sztárok--Brutális játékos érkezik az Ibon törzsbe: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170905-egy-exkatona-bolygatta-fel-a-sziget-eletet.htmlÚgy tűnik az exkommandós Ferinek most lesz miért aggódnia, ugyanis Istenes Bence egy vikinget küld harcba, a másik csapat élére. TV + Sztárok--Ezt a meglepetést kapta Jay-Z-től Beyoncé: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170905-ez-volt-jay-z-ajandeka-a-szulinapos-beyoncenak.htmlTegnap ünnepelte 36. születésnapját Beyoncé. A nagy napra bizonyára egész életében emlékezni fog. TV + Sztárok--Puzsér keményen kiosztotta ByeAlexethttp://www.life.hu/sztarok/20170905-puzser-kiosztotta-byealexet.htmlPuzsér Róbert nem bírta magában tartani a véleményét ByeAlexről, aki a szombati X-Faktorban vérig sértődött mentortársai élcelődésén. Puzsér szerint ez p*csáskodás volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.