Király Viktor telefonját ellopta két gyönyörű nő!

Forrás: Fb / Király Viktor -
rablás telefon Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor a Sztárban sztár kulisszái mögött beszélgetett legemlékezetesebb nyári élményről kiderült, hogy kirabolta őt két gyönyörű nő!

Ki tudja, hol járhatott Király Viktor esze, mikor rablás áldozata lett nyaralás közben. Annyit azért elárulhatunk, hogy két gyönyörű nő volt az elkövető, így nem olyan nehéz kitalálni, hogy mi terelhette el az énekes figyelmét az értékeiről. Mallorcán nyaralt Viktor, és napozott éppen, amikor megérkezett melléjük két hölgyemény, de sajnos nem randi lett a találkozás vége!

Király Viktor telefonját lopták el a szép nők Forrás: Fb / Király Viktor

A hölgyek továbbálltak ráadásul olyan dolgot is magukkal vittek, ami nem az övék: Király Viktor telefonját tulajdonította el a két szépség. Persze nem találták meg az elkövetőket, így Viktornak helyben kellett beszereznie egy vadonatúj telefont. Ma már viszont csak nevet az eseten, de egy tanácsot azért adott mindenkinek a jövőre nézve:

Ne bízzatok a szép lányokban Mallorcán"

mondta az éeneks, aki nemrég a szerelmi életéről vallott

Ittas vezetésen kapták Nagy Lászlót, a magyar kézilabda-válogatott tagjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170913-ittas-vezetesen-kaptak-nagy-laszlot-a-magyar-kezist.htmlEgyre több sztárt kapnak ittas vezetésen, ezúttal a magyar kézilabda-válogatott sztárját, Nagy Lászlót fülelték le a rendőrök! TV + Sztárok--Állítják, Angelina Jolie és Johnny Depp titokban randiznakhttp://www.life.hu/sztarok/20170913-titokban-randizik-angelina-jolie-es-johnny-depp.htmlBizonyos híresztelések szerint Angelina Jolie és Johnny Depp titokban találkozgatni kezdtek. Vajon ez igaz? TV + SztárokOrigoIsmeretlen nővel tűnt fel Gerard Butler - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170913-levaltotta-baratnojet-gerard-butler.htmlPár nappal ezelőtt még volt barátnőjével látták együtt Gerard Butlert, most viszont már egy új ismeretlen hölgyet ölelget a világsztár. Ki lehet az új hölgy, akinek ilyen tökéletes alakja van és villámsebességgel hódította meg Butlert? TV + Sztárok--Német Kristóf és a Játékszín között rendeződhet a viszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20170913-rendezodhet-a-viszony-nemeth-kristof-es-a-jatekszin-kozott.htmlNémeth Kristóf otthagyta a Játékszín vezetői székét, de a megállapodás szerint a színházi darabokból nem távozott volna. A sajtóértesülések azonban arról szóltak, hogy a vezetőség lecserélte a színészt, nemrég leültek, hogy megbeszéljék a helyzetet. TV + Sztárok--Oszter Sándor megint elszundított a tárgyaláson http://www.life.hu/sztarok/20170913-elszunditott-a-targyalason-oszter-sandor.htmlÚjabb tárgyaláson vett részt tegnap Oszter Sándor, aki lassan már sportot űz abból, hogy a bíróságon szundikál. Nem is nézték jó szemmel a viselkedését. TV + SztárokOrigoSteve Buscemi tűzoltóként segített a 9/11-es mentésben http://www.life.hu/sztarok/20170913-steve-buscemi-tuzoltokent-tevekenykedett-a-world-trade-center-korul.htmlDöbbenetes! Nem is tudtuk, hogy a híres színész ennyire önfeláldozó és segítőkész! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.