Ez lesz Szabó Zsófi kisbabájának első játéka: fotó

terhesség Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez lesz az első játék, amit a kisfiú kezébe adnak majd Zsoltival. 

Mindannyian együtt örültünk, mikor kiderült, hogy a szexi színésznő hamarosan édesanya lesz. Zsófi júliusban ismerte el, hogy áldott állapotban van, sőt még arról a kalandról is beszámolt, ahogy tudomására jutott a fantasztikus hír.

Azóta pedig csak szaladnak a hetek. Zsófi már több terhes pocakot is villantott a követők nagy örömére, ám ezúttal egy különleges képet posztolt az oldalán. Megmutatta azt a játékot, amit először fognak a kisbabának odaadni Zsoltival.

Nem meglepő módon többezer kedvelés és rengeteg komment érkezett a cuki fotó alá. Látszik, hogy Zsófi már nagyon izgatott, hiszen már csak néhány hét és anya lesz.

Szabó Zsófi megmutatta, hogy rugdos a kisbabája - Videó!

A sztár egy tündéri kis videóban mutatta meg, hogy hogyan mocorog a pocakjában a kisfia. A videón jól látszik, hogy bizony nagyon nagy az élet odabent. A videót itt tudod megnézni...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.