Így élte meg Bochkor Gábor a haláláról szóló álhíreket: videó

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Várkonyi Andrea Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea a Mokka vendégeként mesélt arról a szörnyű élményről, amelyet Gáborral éltek át a haláláról szóló álhírek kapcsán. 

Ahogy azt már megírtuk, az interneten kezdett el terjengeni a pletyka, mely szerint Bochkor Gábor az otthonában összeesett, kórházba szállították de nem tudtak rajta segíteni, ezért meghalt. Várkonyi Andi elárulta, először nem értette, mikor sorra keresték fel őt idegenek a közösségi oldalán, hogy résztvétet nyilvánítsanak, majd lassan az ismerősök közül is egyre többen kérdezték meg, hogy Gábor tényleg meghalt-e?

"Borzasztó volt, nem is értettem az egészet elsőre. Aztán halmozódott, nem csak ismeretlenek, hanem családi ismerősök is írtak. Gyorsan kapcsoltak, mert nyilván tőlem tudnák, hogy van valami, de elsőre sokkot kaptak"

Bochkor Gábort is megviselték a hírek, ahogy a családját és a lányát is Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Elmondása szerint ez egyáltalán nem vicces, ugyanis nekik van egy lányuk is, akit szintén megrázott a hír, nem beszélve Gáborról, aki alig győzte nyugtatgatni a hallgatókat a rádióban. Többen is végig sírták a hétvégét, mert azt hitték meghalt:

"És igen, itt a Nóri, aki hallotta az egészet, és nem értette. Folyton azt kérdezte, hogy ki az a hülye, aki ezt terjesztette apáról, és miért."

„Mikor először mondtam neki, próbáltam lazán(...) Tegnap, mikor hazajött a rádióból, kérdeztem tőle, hogy, na, örültek a hallgatók, hogy hallanak? Erre azt mondta, hogy ne tudd meg, ez egyáltalán nem volt vicces. Zokogó hallgatók írta a rádió oldalára"

Puzsér Róbert is reagált a molesztálási botrányra: Stohl Andrást is bíráltahttp://www.life.hu/sztarok/20171025-puzser-robert-is-reagalt-a-molesztalasi-botranyra.htmlPuzsér Róbert sem maradt ki, a molesztálásokról, nemi erőszakról és hatalommal való visszaélésről ő is elmondta a véleményét. Hosszú Facebook-posztban reagált a többi között Stohl András megnyilvánulására. TV + SztárokOrigoCseke Katinka szerint a szelfizés gáz: videó http://www.life.hu/sztarok/20171025-cikinek-tartja-a-szelfizest-cseke-katinka.htmlCseke Katinka elárulta, mit gondol a szelfiző férfiakról. Szerinte ez több szempontból is ciki. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huEzért szakított Damu Roland és Linda http://www.life.hu/sztarok/20171025-damu-roland-elarulta-miert-szakitottak-lindaval.htmlA híres magyar színész őszintén mesélt arról, hogy 7 hónap együttlét után, miért szakítottak a kedvesével. TV + Sztárok--Köllő Babettet szexuális ajánlatokkal bombázzák még a nők is http://www.life.hu/sztarok/20171025-kollo-babett-szexualis-ajanlatokat-kap.htmlKöllő Babett elárulta, rendszeresen kap szexuális ajánlatokat, időnként még nőktől is. Nem érti, hogy miért keresik ennyien a társaságát, hiszen köztudottan családja van. TV + Sztárok--Korda Gyuri bácsinak és Balázs Klárinak van egy fogadott lányahttp://www.life.hu/sztarok/20171025-korda-gyurinak-es-balazs-klarinak-van-egy-fogadott-lanya.htmlKorda Györgynek és Balázs Klárinak nem született közös gyermeke, de van egy lány, akiről mindig úgy gondoskodtak, mintha a sajátjuk volna. TV + SztárokOrigoDér Heni és Vincze Gábor szakítottak http://www.life.hu/sztarok/20171025-szakitott-der-heni-es-vincze-gabor.htmlDér Heni és a vőlegénye újból a szakítás mellett döntöttek. De vajon miért? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.