Verebes István találkozott Marton Lászlóval: szerinte öngyilkos lesz a rendező

Forrás: ATV -
Marton László halál öngyilkos Verebes István öngyilkosság metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nyolc nő vallott arról, hogy Marton László molesztálta, zaklatta őket. A Vígszínház volt főrendezőjét Verebes István védelmébe vette: szerinte vagy öngyilkos lesz, vagy meghal ettől az egésztől.

Verebes István ismét megszólalt Rónai Egonnál a Marton-ügyről. Már nyolc nő vallott az egykori főrendező ellen, akivel Verebes a napokban összefutott teljesen váletlenül egy kávézóban. Szerinte Marton Lászlót tönkretették, és vagy öngyilkos lesz, vagy meg fog halni ettől.

Verebes István találkozott Marton Lászlóval Forrás: ATV
Verebes István elárulta, barátja lányát zaklatta egy másik vígszínházi rendezőhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-verebes-istvan-baratjat-zaklatta-egy-masik-vigszinhazi-rendezo.htmlVerebes István másodjára beszél nyilvános a kirobbant zaklatási ügyről Rónai Egonnak, ezúttal arról, hogy együtt érez mindenkivel, akinek van ilyen története. Ezen felül egy döbbenetes dolgot árult el: barátja lányát egy másik rendező zaklatta ugyanabban a színházban.TV + SztárokOrigoCate Blanchett beszédét állva tapsolták: a nők nem azért öltöznek szexin, mert szexet akarnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171025-cate-blanchette-beszedet-allva-tapsoltak.htmlCate Blanchett kifakadt a szexuális erőszak és a molesztálási botrányok miatt, beszédét állva tapsolták: leszögezte, a nők nem azért öltöznek fel szépen, mert szexet akarnak! TV + Sztárok--Weinstein-ügy: durva részleteket mesélt egy másik asszisztens is (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171025-igy-kenyszeritette-egykori-asszisztenset-szexre-harvey-weinstein.htmlAhogy azt már korábban megírtuk, Harvey Weinstein asszisztense is a producer áldozatává vált, aki még pénzt is ajánlott a nőnek a hallgatásáért cserébe. Zelda Perkinstől masszírt kért a férfi, majd ezt követően megpróbálta beráncigálni őt az ágyba.TV + Sztárok--Puzsér Róbert is reagált a molesztálási botrányra: Stohl Andrást is bíráltahttp://www.life.hu/sztarok/20171025-puzser-robert-is-reagalt-a-molesztalasi-botranyra.htmlPuzsér Róbert sem maradt ki, a molesztálásokról, nemi erőszakról és hatalommal való visszaélésről ő is elmondta a véleményét. Hosszú Facebook-posztban reagált a többi között Stohl András megnyilvánulására. TV + SztárokOrigoEzért szakított Damu Roland és Linda http://www.life.hu/sztarok/20171025-damu-roland-elarulta-miert-szakitottak-lindaval.htmlA híres magyar színész őszintén mesélt arról, hogy 7 hónap együttlét után, miért szakítottak a kedvesével. TV + Sztárok--Korda Gyuri bácsinak és Balázs Klárinak van egy fogadott lányahttp://www.life.hu/sztarok/20171025-korda-gyurinak-es-balazs-klarinak-van-egy-fogadott-lanya.htmlKorda Györgynek és Balázs Klárinak nem született közös gyermeke, de van egy lány, akiről mindig úgy gondoskodtak, mintha a sajátjuk volna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.