Karda Bea megmagyarázta, miért adott interjút Aradszky László gyászszertartásán

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea gyászszertartás interjú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aradszky László gyászszertartása október 28-án, szombaton volt a Szent István Bazilikában, itt adott tévés interjút Karda Bea, a beszédek közepén. Ezért kényszerült magyarázkodásra.

Aradszky László gyászszertartásán a család és a közeli barátokon kívül a kollégák és a rajongók is részt vehetettek. Október 28-án, szombaton búcsúztatták a népszerű énekest a Szent istván Bazilikában, ahol a beszédek közben tévés interjút adott Karda Bea. Sokakat felháborított, hogy az énekesnő nem várt a szertartás végéig, ezért kényszerűlt most magyarázkodásra.

Karda Bea megmagyarázta, miért adott interjút Aradszky temetésén Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Senkit nem zavartunk, nem a sorok között álltunk, hanem a szélén. Merő rosszindulat és gonoszság az a feltételezés, hogy zavartam. Egyszerűen az történt, hogy a többi művész már bent ült, én pedig kicsit később érkeztem, ezért engem talált meg a kamera, hogy mondjak valamit Laciról. Mindössze tíz másodpercig tartott az egész és halkan beszéltem" - mondta a Borsnak Karda Bea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.