Lecserélték Majkát: nem ő lesz a Ninja Warrior műsorvezetője

műsorvezető Tilla Majka Kasza Tibi Ninja Warrior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatér 2018-ban a Ninja Warrior: az új ninják mellé azonban új műsorvezetők kerülnek. Csak Tilla marad.

Megújul a Ninja Warrior műsorvezetői csapata. Tilla marad, Majka és Mádai Vivien távoznak a produkcióból, helyüket Kasza Tibi és Stohl Luca veszi át.

"Hatalmas rajongója vagyok a műsornak, az első évad minden adását a televízió előtt ülve izgultuk végig a feleségemmel, éppen ezért nagyon örültem a felkérésnek. Tillával már számos műsorban találkoztunk, jól ismerjük egymást, de ez lesz az első közös műsorvezetésünk, amit én nagyon izgatottan várok. Amiatt pedig ne aggódjon senki, hogy távol áll tőlem a sport, mert elméletben óriási szakértő vagyok. Bár egy 5 kg-os súlyt nem tudok felemelni, de pontosan tudom, hogyan kellene" - mondta Kasza Tibi a Blikknek.

Majkát a TV2 másik szuperprodukciójában láthatjuk majd, Mádai Vivien pedig marad a Mokka műsorvezetője, de más műsorokban is feltűnik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.