Magyar edzővel folytathatja a felkészülést Hosszú Katinka

Forrás: AFP
Forrás: AFP -
magyar edző Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane tusup szakításával felmerül a kérdés, hogy kivel folytatja az úszónő a felkészülést? Valószínűleg magyar edzője lesz.

Shane Tusupnak és Hosszú Katinkának nem sikerült rendezni házasságukat, így másodszorra, és valószínűleg végleg szakítottak. Kapcsolatuk sárdobálással ért véget, hiszen az edző azt állítja, Katinka megcsalta, az úszó pedig arról számolt be, hogy férje letörölte Facebook-oldalát. A személyes problémákon túl azonban a szétválásuk szakmai kérdéseket is felvet, elsősorban azt, hogy kivel folytatja így a felkészülést Hosszú Katinka. A Bors informátora szerint magyar edzője lesz az úszónőnek.

Katinka magyar edzővel folytathatja Forrás: AFP

Májusban szinte lehetetlen jelentős eredményekkel rendelkező külföldi szakembert választani.

Ördög Nóra Lisszabonban veszett össze egy rendőrrelhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-ordog-nora-lisszabonban-veszett-ossze-egy-rendorrel-nanasiek.htmlÖrdög Nóra Lisszabonban kezdett vitatkozni egy rendőrrel, miután megbírságolta őt és férjét azért, mert rossz helyre parkoltak. TV + Sztárok--Durva álhír terjed a Facebookon Kulka Jánosrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-durva-alhir-terjed-a-facebookon-kulka-janosrol-harmasikrek.htmlEgy Kulka János nevében írt levél terjed a Facebookon. Már több százan megosztották, pedig egy szó sem igaz belőle. TV + Sztárok--Tess Holliday plus size modell csábító fotót posztolt: kanapén heverve mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180525-tess-holliday-plus-size-modell-csabito-fotot-posztolt-a-kanpen-heverve-mutatta-meg-idomait.htmlTess Holliday nem tartozik a sovány modellek közé, de ő büszke a domborulataira, a kommentelők pedig imádják ezért. Legutóbbi fotóján is nagyon csábító! TV + Sztárok--Lola közös fotót posztolt új szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-lola-kozos-fotot-posztolt-uj-szerelmevel-instagram.htmlLolára újra rátalált a szerelem: legalábbis erről árulkodik friss fotója a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoShane Tusupot posztja miatt támadják a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-shane-tusupot-posztja-miatt-tamadjak-a-kommentelkok.htmlShane Tusup kiteregette a szennyest miután Katinka közölte a nyilvánossággal, véget ért a házasságuk Az edző elárulta, hogy felesége megcsalta őt, de a levele nem minden kommentelőnek tetszett. Sokak szerint ez nem volt szép Tusuptól. TV + Sztárok--Kiakadtak a követői Berki Krisztiánra, aki azzal hencegett, mennyit költött étterembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kiakadtak-a-kovetoi-berki-krisztianra-aki-azzal-hencegett-mennyit-koltott-etteremben.htmlBerki Krisztián a minap egy 2355 eurós, azaz közel 725 ezer forintos számláról töltött fel egy fényképet, a bejegyzéséhez pedig a következő sorokat írta: "Nem a számla sok. Te keresel keveset szoktuk mondani egymás közt". A celeb posztjával alaposan kiverte a biztosítékot, még úgy is, hogy hozzátette, #nyugiszazanettünk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.