Aradszky László Koós János Soltész Rezső Csonka András fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez itt Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Imádom a kánikulát. Ezt tudjuk. Bírom a kánikulát. Ez jól hangzik, bár bizonyos szempontból hülyeség. A mai, néha extrém kánikulai körülményekkel nehéz megbarátkozni, pláne ha légkondicionálás sincs a környéken. Na és valljuk be őszintén, egy strand területén felhúzott cirkuszi sátortól nem várható el, hogy hűtve legyen ilyenkor. Különösen kis hazánkban. Tehát képzeljünk el egy júliusi hétvégét, tikkasztó napsütést, nulla szellőt, ami esetleg hűthetne kissé.

Forrás: Csonka András

A tóalmási sörfesztivál közönsége a medencék vizével azért néha lehűtheti magát, de fellépő művészként mégsem vethetem magam a habok közé.

Egyébként most nem egy időjárás-jelentést próbálok színesebbé rajzolni, csak egyszerűen megáll az eszem, hogy hogy a fenébe bírja a strapát, az utazásokat, a „talpig felöltözött művész ilyenkor is a mikrofonnál” szituációt két igazi legenda, a '70 és '80 között fickóskodó Koós János és Aradszky László? Pardon, Laci már túl is van a nyolcadik x-en. Amikor már épp nyavalyogni kezdenék, hogy ez a meleg már őrület, gyorsan befogom a pofám, látva, hogy ők ott ülnek a sátor mögött felhúzott kis öltözőfülke ajtajában, és úgy sztorizgatnak, mintha a Gerbeaud egyik légkondis különtermében lennénk. Azért ez mégis elképesztő. Na és az is, hogy évtizedek óta bírják a tempót.

„Koósnak ez a harmadik, Aradszkynak a második fellépése volt” Forrás: Csonka András

Hol lesznek már a ma még falunapról roadshow-ra rohangáló, tehetségkutatókon edzett ifjú titánok, amikor ők még mindig azon töprengenek, vajon melyik gigaslágerük legyen a ráadás a fellépés végén?!

Nem mellékesen megjegyzem, hogy aznap Koósnak ez a harmadik, Aradszkynak a második fellépése volt. Laciban imádom, hogy mindenképpen halad a korral technikailag is. A Facebook-oldalára folyamatosan tölt anyagokat, képeket, és most teljesen lázba jött, amikor megmutattam neki, hogy lehet élőben is bejelentkezni és videochatelni a rajongóival. Csináltunk is rögtön egy pár perces helyszíni tudósítást, azután mindhárman, egymást követve közönség elé léptünk Molnár Gyuri harmonikaművész és zenekara kíséretében.

Soltész Rezső társaságában Forrás: Csonka András

Ki ne felejtsem a sorból a harmadik nagyágyút, Soltész Rezsőt, aki ezen a napon nem volt jelen velünk, de a fellépésre készülve egy próbateremben futottam össze vele. Újra elmondta, nem felejti el, hogy 1997-ben, amikor az első lemezem készült, külön felhívtam őt, és engedélyt kértem a Szóljon hangosan az ének feldolgozására. Én pedig azt nem felejtem el, amit mondott: „Bandikám, legyen vele sikered!” Természetesen ez mindig az ő dala marad, és ha éneklem, az adott közönség előtt ezt el is mondom.

Igen, így érdemes színpadon létezni érettebb fejjel is, ahogy ők. Így nekem is van kedvem, másképp nem érdemes.

Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Elveszítettem a VOLT-szüzességemethttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160701-csonka-andras-a-volt-fesztivalra-latogatott-el-soporonba.htmlEz itt Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Lázban ég az országhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160624-csonka-andras-a-futball-europa-bajnoksagrol-irta-eheti-blogjat.htmlOrigoCsonka András: Anyu, ugye, hallasz? Kamaszkori éjszakáim diszkóparkett feelingjéhez is hozzátartozott egy-egy cigihttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160523-csonka-andras-heti-blogjaban-a-dohanyzasrol-mesel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Át kell gondolnom a félelmeimethttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160326-csonka-andras-heti-blogjaban-a-budapesti-forgalomrol-az-abba-helikopterjerol-es-egy-terheleses-ekg.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye hallasz? - Én aztán próbálkozom elégszer!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160212-csonka-andras-szelfi-szenvedelyerol-meselt-es-egy-talalkozorol-esztergalyos-ceciliaval-es-a-familia.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Endre voltamhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160122-csonka-andras-blogjaban-a-nevvalasztasrol-gunynevekrol-beszel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.