Müller Péter: "Nincs nagyobb gyönyörűség, mint amikor egy kapcsolat új még"

Forrás: Thinkstock -
Müller Péter szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 301. rész.

Mi mindent képzelek rólad! Mi mindent vetítek rád és beléd! Még nem ismerlek. Még csak az vagy, akit sejtek rólad, akinek képzellek, és akit álmodok beléd...

Olyan vagy, akinek látni akarlak, aki még csakis énbennem él.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az első pillanatban megszeretni valakit minden szerelem ősélménye. Nem később szeretek beléd - ez nagyon ritka -, hanem mindjárt az elején. „Ő az!" Akinek élete főélménye a szerelem, tudja ezt. Ezért hajszolja az újat, az ismeretlent. Az első pillanatért. Az ölelésnél nincs mindig így. Testünk lassabban ismerkedik. Ott még lassan kell megismerünk egymás bőrét, illatát, föl kell fedeznünk a másik testét, testének, érzéseinek, ösztöneinek, lelkének érzéki titkait. Össze is kell szoknunk és hangolódnunk, mint a közös zenélésnél. De az első pillanat élménye mindenki számára felejthetetlen. Az ismeretlen ismerős!

Müller Péter: "Lesz-e a lobogó lángból örökké izzó, meleget adó parázs vagy ellobban örökre?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170821-muller-peter-a-fellobbano-langrol-es-a-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 300. rész. Müller Péter--Müller Péter - A hónap témája: A szerelemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170814-muller-peter-a-honap-temaja-a-szerelem.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller Péter--Müller Péter: "Hiába alszom veled, csak a testedet fogom. A lelked máshol jár"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170814-muller-peter-a-szerelemrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 299. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "A nagy barátságok éppolyan ritkák, mint a nagy szerelmek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170727-muller-peter-az-igaz-baratsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 297. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: " Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170710-muller-peter-a-vagyakozasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 295. rész. Müller Péter--A hónap témája - Müller Péter: Nem látom a szemedet! http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170626-a-honap-temaja-muller-peter-nem-latom-a-szemedet.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.