Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 301. rész.

Nincs nagyobb gyönyörűség, mint amikor egy kapcsolat új még. Titkok vagyunk egymás számára, olvasatlan könyvek. 

Mi mindent képzelek rólad! Mi mindent vetítek rád és beléd! Még nem ismerlek. Még csak az vagy, akit sejtek rólad, akinek képzellek, és akit álmodok beléd... 

Olyan vagy, akinek látni akarlak, aki még csakis énbennem él. 

IllusztrációForrás: Thinkstock

Az első pillanatban megszeretni valakit minden szerelem ősélménye. Nem később szeretek beléd - ez nagyon ritka -, hanem mindjárt az elején. „Ő az!" Akinek élete főélménye a szerelem, tudja ezt. Ezért hajszolja az újat, az ismeretlent. Az első pillanatért. Az ölelésnél nincs mindig így. Testünk lassabban ismerkedik. Ott még lassan kell megismerünk egymás bőrét, illatát, föl kell fedeznünk a másik testét, testének, érzéseinek, ösztöneinek, lelkének érzéki titkait. Össze is kell szoknunk és hangolódnunk, mint a közös zenélésnél. De az első pillanat élménye mindenki számára felejthetetlen. Az ismeretlen ismerős!