Peller Mariann blogja 4. rész

blog Peller Mariann Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann Gáspár Lacival beszélgetett Istenről, hitről. Az Utazás a lelked körül című műsor után Mariann megírta nekünk gondolatait. 

Hajlandó vagy feltétel nélkül elfogadni valaki másnak a hitét? Észreveszed a közös pontokat kettőtök hitében akkor is, ha úgy tűnik, egészen máshogy szemlélitek a világot? A Gáspár Lacival folytatott beszélgetés csodálatos példa volt arra, amikor két ember alapjaiban ugyanabban hisz, csak más szavakat használ, vagy másként fogalmazza meg ugyanazt.

Peller Mariann Gáspár Lacival beszélgetett Istenről, hitről Forrás: Instagram/Peller Mariann

Én minden élethelyzetben, minden tapasztalásban keresem (sőt, titkon várom) a bizonyosságot, hogy olyan félreérthetetlen jelet kapok az égiektől, amire utána mindig emlékezni fogok, és semmivel sem lehet majd összetéveszteni. Lacinak pedig megadatott ez az élmény. Nem is egyszer. De az egyik legemlékezetesebb ilyen élménye az volt, amikor két jelet is kért Istentől, a Megasztár vigaszágas fordulójában. Mindkét jelet megkapta. Elgondolkodtam, hogy én mégis miért nem kértem ilyet soha?

Miért nem mertem - mert erről van itt szó! - soha konkrét bizonyítékként szolgáló jelet kérni Istentől?

Persze gyerekkoromban előfordult olyan, hogy azt kértem, hogy ha Isten valóban létezik, akkor szálljon el egy madár az ablakunk előtt – most! Mit ad Isten? Hát persze, hogy soha nem szállt el! De miért nem?

Azt hiszem, tudom: Isten ilyen marhaságokra nem pazarolhatja az energiáját. Meg amúgy is valószínű, hogy ha el is szállt volna egy madár az ablak előtt, tutira megmagyarázom, hogy csak véletlenül történt így. Nem, azt hiszem, Isten sokkal fontosabb, sorsszerű pillanatokban mutatja csak meg, hogy mindenütt jelen van. Én most mégis kérek két jelet. Kedvet kaptam Lacitól, meg hát, ahogy mondta, a Bibliában is mindig jelet kértek az illetékesek!

Tehát, kérek szépen két jelet (magamban megfogalmaztam, mik is legyenek azok) arra vonatkozóan, ha az volt a sorsfeladatom egyik része, hogy az Utazás a lelked körül című műsort létre kellett hoznom/hoznunk! Őszintén, nagyon kíváncsi vagyok, mi fog történni az elkövetkező napokban, hetekben. Mindenesetre, ha bármi megvalósul a két jelből, értesítelek benneteket is – de természetesen én örülnék a legjobban, és persze, nem tagadom, meg is lennék lepve.

"Kérek szépen két jelet arra vonatkozóan, ha az volt a sorsfeladatom egyik része, hogy az Utazás a lelked körül című műsort létre kellett hoznom" Forrás: Thinkstock

Talán furcsa, hogy ezt épp én mondom, de komolyan, sokszor hadilábon állok a hitemmel. Vannak dolgok, amik már nekem is hihetetlennek, és soknak tűnnek. Ezért is esett annyira jól a Gáspár Lacival való beszélgetés: mert ő tényleg nem csak hisz, Ő TUDJA, hogy Isten létezik, és velünk van. Az utóbbi időben próbálok én is úgy élni, hogy ennek tudatában legyek. Ez a gondolat ugyanis egyszerűen megkönnyíti a hétköznapokat. Laci tulajdonképpen minden jó, pozitív történést Istennek tulajdonít az életében.

És akkor még nem is beszéltünk a negatív dolgokról, a sötét oldalról. Mert ezek létezésében is szentül hisz. Én legtöbbször eltartom magamtól annak a lehetőségét, hogy valaki ártani akarna nekem, és hogy ezzel a negatív szándékkal olyan erőket hoz mozgásba, amik a fizikai síkon is támadásba lendülhetnek.

Szeretném azt hinni, hogy nem vagyunk kiszolgáltatva mások gyűlöletének, haragjának, indulatainak vagy irigységének!

"Szeretném azt hinni, hogy nem vagyunk kiszolgáltatva mások gyűlöletének, haragjának, indulatainak vagy irigységének" Forrás: Thinkstock

Mert ha esetleg mégis igaz, hogy nem mindegy, ki mit gondol rólunk, vagy mit mond ránk, akkor az egész életünk csak egy szélmalomharcnak tűnik. Láthatatlan, megfoghatatlan, sőt körülhatárolhatatlan gonosz erők ellen kellene valahogyan védekeznünk a nap 24 órájában. Ki bírná ezt?

Ahogy jobban belegondolok, lehet, hogy tényleg ezt tesszük nap mint nap. Akkor viszont máris van egy jó hírem: vannak napok, amikor boldogsággal és elégedettséggel a szívemben tudom álomra hajtani a fejemet. Nem mindennap (bárcsak, már ott tartanék!), de hetente legalább kettő, néha három is. Ezek szerint nem feltétlenül kell mindenáron legyőznünk ezeket a negatív erőket, vagy akár saját démonainkat. A cél a kiegyensúlyozottságra való törekvés. Mert a sötét oldal nélkül nem létezhetne a fény sem, szükség van tehát rá is.

Peller Mariann Gáspár Lacival beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170421-az-utazas-a-lelked-korul-sorozatban-gaspar-lacival-beszelget-peller-mariann.htmlEzúttal Gáspár Laci mesélt Istenbe vetett hitéről, földöntúli tapasztalásairól. A teljes műsort a LifeNetwork csatornán nézheted meg: Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal. Peller MariannOrigoPeller Mariann vendége Gáspár Laci lesz az Utazás a lelked körül című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170419-gaspar-laci-peller-mariann-musoraban.htmlPeller Mariann vendége ezúttal Gáspár Laci lesz az Utazás a lelked körül című műsorban. A színész legféltettebb titkairól mesél majd az április 21-ei adásban a LifeNetwork tévécsatornán. Peller Mariann--Peller Mariann blogja - 3. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170419-peller-mariann-blogja-sarka-kata-kapcsan.htmlAmikor Gyurkó Kati védikus asztrológus elemezte Sarka Kata képletét, felmerült bennem egy kérdés, amin az utóbbi pár évben gyakran rágódom, de valahogy soha nem találok rá pontos választ. Vajon kitérhetünk-e a sorsunk elől? Letérhetünk-e a számunkra kijelölt (vagy sokak szerint sokkal inkább általunk kiválasztott) útról? Mi van, ha én mást akarok itt és most, ebben a fizikai valómban, mint amit odafönt kitaláltak nekem? TÉNYLEG létezik a szabad akarat? Peller MariannOrigoPeller Mariann vendége Sarka Kata volt az Utazás a lelked körül című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170418-peller-mariann-sarka-kataval-beszelgetett.htmlPeller Mariann vendége ezúttal Sarka Kata volt a LifeNetwork csatornán futó Utazás a lelked körül című műsorban. Kata a múltról és a hitéről osztotta meg velünk érzéseit, de a szakértő segítségével arra is választ kapott, mi várhat még rá a jövőben. Peller MariannOrigoSarka Kata a jövőjére keresi a válaszokathttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170411-sarka-kata-az-utazas-a-lelked-korul-cimu-musor-vendege.htmlSarka Kata sokat csalódott már: elmondása szerint az emberismerete rossz, de más típusú megérzései működnek. Erről is beszél, és sok más, a magánéletét érintő kérdésre is választ ad Peller Mariann műsorában. Peller MariannOrigoRubint Réka: "Ha egészséged nincs, semmid nincs"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170331-rubint-reka-peller-mariann-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlPeller Mariann Utazás a lelked körül című, a LifeNetwork tévécsatornán futó új sorozatában Rubint Réka mesélt túlvilági élményeiről. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.