Elég volt a húsból, a nehéz ételekből? Kényeztesd magad avokádókrémes finomsággal!

Forrás: Thinkstock -
Gréta konyhája Stőhr Gréta avokádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepek alatt legtöbben alaposan túlterhelik a gyomrukat, így most épp itt az ideje egy könnyű, de nagyon finom és tápláló fogásnak.

Ahogy a zöld ital, úgy a zöld tészta is roppant egészséges, ráadásul könnyű étel, és rengeteg tápanyagot, vitamint vihetsz be vele a szervezetedbe. Az avokádó mellett minden mehet bele, ami zöld, és pillanatok alatt elkészül! Ha szívesen kipróbálnád az avokádókrémes spenótos linguinét, a receptért kattints ide!

Forrás: Thinkstock

Gréta tippje

Készíts ördögi guacamole-szószt, ami nemcsak remek vendégváró, de tápanyagokban is gazdag! Itt korábban már megmutattam, hogyan állíthatod össze pofonegyszerűen ezt a finomságot!

Vegán menü karácsonyra - próbáld ki, és imádni fogod!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141215-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-vegan-menu-karacsonyra.htmlAttól még, hogy nincs benne hús és semmiféle állati eredetű hozzávaló, egy vegán menü is lehet eszméletlenül ízletes. A hozzávalók ugyanis többnyire olyan gyümölcsök és zöldségek, amik tele vannak vitaminokkal, rostokkal - egyszóval élettel. Így is készülhet kreatívan a karácsonyi asztalra való, meg is mutatjuk, hogyan. Stőhr GrétaOrigoFügés finomság téli estékre - hízni biztosan nem fogsz tőle!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141204-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-fuges-dios-kokuszkremes-szelet.htmlKarácsony közeledtével megszaporodnak a mézeskalácssütéssel, zserbó- és bejglikészítéssel töltött délutánok, ezzel együtt a mérleget is hanyagoljuk. Idén próbálkozz egészséges édességekkel - nem fogod megbánni!Stőhr GrétaOrigoSzeresd meg a kelbimbót - mogyoróval isteni lesz!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141212-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-mogyoroszoszos-kelbimbo-piritott-szezammaggal.htmlLépj túl a párolt kelbimbón, mert ezt a zöldséget sokkal ízletesebben is el lehet készíteni!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.