Galambos Dorina saját kezűleg Péterfi Attila bonbonkészítés UFF-videó Péterfi-Nagy Évi Pély Barna bonbon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az UFF-os lányok, azaz Galambos Dorina, énekesnő és Péterfi-Nagy Évi, újságíró barátsága a konyhában kezdődött, azóta elválaszthatatlanok - a konyhán kívül is. Ti hűtős képeket küldtök nekik, a lányok kitalálják, elkészítik az ételeket, a férjek pedig - Pély Barna és Péterfi Attila (B the First) - megzenésítik és megeszik! Kövessétek videoreceptjeiket minden héten itt a Life.hu-n! 

Ebben a hőségben kitelepedtünk a kertbe, a gyönyörű környezet és Patrícia hűtőjének tartalma pedig egy különleges, de mégis egyszerűen és gyorsan elkészíthető desszertre inspirált bennünket. A fiúk nagy örömére, akik amúgy is túrórudi-imádók. Ezt a receptet érdemes télen-nyáron bevetni, mert tuti siker!

Mentás túróbonbon

250 g túró
1 csomag vaníliás cukor
fél citrom héja és leve
4 db mentalevél
2 ek tejszín

máz:

100 g étcsoki
30 g vaj

Az alapanyagokat jól kikeverjük. Kisebb gombócokat formálunk, és betesszük őket 5 percre a mélyhűtőbe. Addig felolvasztjuk a csokit és a vajat, ebben megforgatjuk a túrógolyókat. Majd hűtőbe tesszük, hogy a csoki megdermedjen rajta, már ha kibírjuk addig. Ez nekünk nem sikerült! :-)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.