Születésnapod elárulja, mit tartogat neked 2011!

ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kos 2011-ben a változásokra koncentrál, az Ikrek végre fellélegezhet, a Nyilas pedig hatalmas fejlődésen megy keresztül. Számodra mit tartogat az újév?

Istockphoto
Istockphoto


KOS

A Jupiter nagyon erős hatással lesz a jegyedre, mely leginkább abban nyilvánul meg, hogy az életben betöltött szerepedre, a változásokra koncentrálsz leginkább, és a siker nem fog elmaradni. Igazán hasznosnak érzed egész évben magad, még akkor is, ha sokat kell tenned ezért. Akkor, amikor az Uránusz a Kosba ér, a kapcsolataidra összpontosítasz majd, még akkor is, ha a szokásosnál kevesebbet lehetsz magányos, és szinte harcolnod kell néhány egyedül eltöltött percért.

BIKA

A jókedv, a pozitív gondolkodás túlárad majd benned a sok tervnek köszönhetően, melyeket mind végre szeretnél hajtani. Gyakorta úgy érzed, hogy nő a kreativitásod, és ez nemcsak illúzió lesz, hanem valóság. Az Uránusz, a Jupiter és a Vénusz aspektusai egyfajta lelki békével ajándékoznak meg folyamatosan, mely az előbbi mellett a kreativitás több fajtáját vonzza magával. Az élet kényelmét is akarod majd fokozni 2011-ben, persze nem fogod háttérbe szorítani a munkát, a szakmai fejlődést sem.

IKREK

2011-ben az égiek segítenek, hogy az elmúlt évek befektetett energiái valóban megtérüljenek számodra, s ez az élet számos területén komoly következményekkel jár majd, ugyanakkor sok teher súlya alól fellélegezhetsz. Az Uránusz is hatást gyakorol a sorsodra, ráadásul a Marssal és a Nappal való összefogása révén kitisztul körülötted minden, ami eddig homályba burkolózott. Új választási lehetőségekkel kerülsz szembe, melyek spontán döntések árán valódi fejlődést teremtenek életedben, és teljesen új perspektívát nyersz.

RÁK

Az energia, melyet befektettél szakmai és magánéleti ügyeid intézésébe, 2011 folyamán garantáltan megtérül. Ez életed minden területét érinti, ráadásul a növekvő önbizalmad mindenki által láthatóvá válik, így több elismerésben, pozitív kritikában lesz részed. Ez a folyamatos, erőteljes pozitív hatás 2011 végére új megoldásokat nyit meg előtted, mely szellemileg és fizikálisan is gazdagabbá teszi életedet. Sok új emberi kapcsolatot fogsz kiépíteni, régi konfliktusokat pedig helyrerázni.

Istockphoto
Istockphoto

OROSZLÁN

Az égben lezajlódó bolygómozgások különösen emberi kapcsolataidra lesznek jelentős hatással, emellett számos projektedet is igen gyümölcsözővé teszik. Olyanban is sikered lehet, melyben az év elején még nem is reménykedsz. Csak a Szaturnusz veti rád néha realista tekintetét, így előidézve némi megtorpanást nálad, de ne hagyd, hogy behálózzon, és elvegye a kedved új utak keresésétől. Ezen - szerencsére csak - átmeneti hatások mellett viszont számos pozitív élményben is részed lesz, mikor éppen nagyszerű megérzéseid vezetnek el a célig.

SZŰZ

2011-ben magasabb fokozatra kapcsolsz az élet minden területén, és végre eljutsz arra a pontra, hogy nem fogod hagyni magad lebeszélni semmiről. Ez egyrészt azt jelenti, hogy néhány dolgot lezársz majd, és megpróbálod a legjobb tudásod szerint elkezdeni az új feladataidat. Másrészt azt, hogy néhány barátnak is búcsút intesz, akik mindig negatív gondolatokkal traktáltak. A Jupiter impulzusai teljes sebességet és odaadást követelnek tőled az év során, ami most vár rád, azt félgőzzel nem lehet csinálni.

MÉRLEG

Szeretnél végre jelentős változásokat eszközölni mindennapjaidba, akár annak árán is, hogy drámai fordulatok követik egymást. Kiemelt szerepet kap életedben az, hogy a munkahelyi és a baráti társaság központi tagja lehess. Emellett végre el akarsz szakadni az olyan szituációktól, melyek kellemetlenek vagy fájdalmasak lehetnek számodra - főleg, ami az érzelmi megingásaidat illetik. Koncentrálj 2011-ben a kellemes kihívásokra, az újdonságokra, az új irányokra és a környezet adta inspirációkra!

SKORPIÓ

A pozitív eredmények intenzív fejlődést hoznak mindennapjaidba, szellemileg egyenesen szárnyalni fogsz a tavaszi és a nyári időszakban. A meleg hónapokban egy erőteljes bolygókonstellációt tapasztalhatsz magad körül, melyet leginkább a különböző emberi kapcsolataidban használhatsz előnyödre, új ismeretségek, meglepő üzleti kapcsolatok, váratlan szerelem megérkezésének formáiban. A Szaturnusz a kreativitásodat fejleszti - sokkal intenzívebben élsz át minden veled megeső dolgot.

NYILAS

Hatalmas fejlődésen mész át, mely leginkább szellemi gyarapodásodban mutatkozik meg, ugyanakkor ezt a tudást az év második felére már anyagi haszonra is át lehet fordítani. A Jupiter állandóan hátszelet biztosít neked, s alig várja, hogy alkalmat találjon a megsegítésed mellett a vizsgáztatásodra is. Sok változással kell most számolnod, emellett pedig továbbra is meg kell őrizned lábad alatt a biztonság talaját, hisz örök versenyfutásban leszel, s kell egy pont, ahová mindig visszahúzódhatsz!

BAK

A 2011-es bolygóhatások igen erőteljes nyomást gyakorolnak rád, viszont mégis elmondható, hogy igen könnyednek és jó hangulatúnak ígérkezik az esztendő. Lesz benne jó és kevésbé pozitív, de szerencsére képes leszel a rosszabb napokat nem drámaként, hanem tapasztalatként felfogni és értékelni. Mintha újjászületnél ebben az évben, annyira jelentős erővel és lelkesedéssel élsz át mindent, ami veled történik! Leginkább a reális dolgok iránt fogsz kiemelten érdeklődni.

Istockphoto
Istockphoto

VÍZÖNTŐ

A 2011-es eszternő kedvező bolygóhatásokkal kecsegtet. Az emberi kapcsolataid lazábbak lesznek, és ez nagyobb kihívás lé állít téged. Szívesen ismersz meg új embereket, akik az életed legkülönfélébb területeiről érkeznek majd. 2010 babérjait aratod le 2011 első felében, fejlődésre inkább az év utolsó harmada lesz alkalmas. Ritkán lesz konfliktusod, de amikor beletalálsz egy ilyen helyzetbe, akkor biztosan megsérülsz érzelmileg.

HALAK

A 2011-es év két fontos időszakra bontható. Az első három hónapra, mikor nagy önfegyelemre lesz szükséged, mert érzelmileg komoly hatásoknak leszel kitéve. Nem titok, hogy igazi intimitást és kötődést élhetsz át valakivel - akár meglévő pároddal, akár egy hirtelen kialakuló új szerelemmel. A másik fontos periódus pedig az év utolsó néhány hónapja, mikor lenyugszol és harmóniára találsz mindenféle életterületen. Szerencsére a szeptembertől induló időszak hatalmas energiával tölt fel, emellett felébreszti benned a legmélyebb belső ösztöneidet is.

Tipp: Megjelent a 2011-es Ezoterikus kalendárium, amely határidőnapló és könyv is egyben. 416 oldalon tartalmaz asztrológiai előrejelzéseket, számmisztikai és Feng Shui naptárakat, a holdfázisok pontos adatait, kristály útmutatót, bűbájokat, napi életmód tanácsokat. Rendeld meg itt!


Forrás: Ezoterikus.hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Még több horoszkóp:
Mi a holdjegyed? - Holdhoroszkóp 2011
Válassz egy szimbólumot, olyan lesz 2011!
Mit ígérnek a csillagok januárra?
Születésnapod elárulja, mennyit kell dolgoznod 2011-ben!
Heti horoszkóp - január 3-7.
Rákapcsolnak a bolygók! 2011 az újrakezdés éve lesz?
Gazdagabbak leszünk 2011-ben?
Nagy szerelmi horoszkóp 2011-re

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.