fashion week Oroszország modell drog kokain anorexia bulimia Nagy-Britannia éhezés fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bulimia, kokain, éhezés - az orosz modell, Katia Elizarova nemrég a Timesnak számolt be arról, milyen döbbenetes dolgok történnek a divatvilág színfalai mögött a tökéletesség érdekében.

"Voltak lányok, akik bulimiások voltak, akadtak olyanok, akik azért kokainoztak, hogy kiálló legyen az arccsontjuk, mások pedig kihúzzák a fogukat ugyanezért" - a 27 éves Katia Elizarova osztotta meg azt a döbbenetes információt, mi is zajlik a modellek csillogónak tűnő világában.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Katia Elizarova 14 éves kora óta modellkedik

Az orosz származású modell, akit korábban a Sherlock sztárjával, Benedict Cumberbatch-csel is hírbe hoztak, a Timesnak adott interjújában azt mondta, missziójának tekinti, hogy hangot adjon mindannak, ami ezekkel a fiatal és sérülékeny lányokkal történik. "Előfordul, hogy az ügynökség hónapokig nem fizet és nincs mit enned. Aztán jön valaki és azt mondja, ingyen vacsorákat adnak egy klubban, menj és hozd a barátnőidet is. Persze, hogy elmész. Hiába bámul vagy 20 perverz férfi, nem érdekel, mert éhes vagy" - mesélte Katia, aki tinédzserkorában került a szakmába, mára pedig befutott modellnek számít. A lány színésznőként is tevékenykedik, most pedig egy brit valóságshow-ban szerepel. A szépség nemcsak a modellek megpróbáltatásait tekinti szívügyének. Elmondása szerint amint elég erősnek érzi magát hozzá, szeretne segíteni és vitába szállni szülőhazája, Oroszország ügyeiért is.

Korábban is hallottunk már arról, milyen szörnyűségek folynak a divatvilág színfalai mögött. Előfordul, hogy a modellek narancslébe mártott pamutlabdát esznek a karcsúságért, mások papír zsebkendőt rágcsálnak, hogy elnyomják az éhségüket.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.