Jennifer Lopez melltartó nélkül pompázott: köldökig kivágott ruhában vonult a vörös szőnyegen

Jennifer Lopez
NurPhoto via AFP - NurPhoto via AFP
dekoltázs melltartó nélkül Ben Affleck Jennifer Lopez
Az amerikai színésznő és énekesnő Mexikóban népszerűsítette új filmjét, az Atlast. Jennifer Lopez mindezt egy köldkig kivágott ruhában tette, ami alá nem vett melltartót.

Jennifer Lopez ismét egyedül jelent meg egy eseményen, amelyen új filmjét népszerűsítette. A sztár egy mélyen dekoltált, fehér ruhát viselt a vörös szőnyegen, amely alá melltartót már nem vett fel.

Jennifer Lopez sur le plateau de l'émission "Jimmy Kimmel Live!" à Los Angeles Jennifer Lopez
Jennifer Lopez új filmjét népszerűsítette Mexikóban
Forrás: JLPPA / Bestimage/Pictures 

Jennifer Lopez melltartó nélkül népszerűsítette új filmjét

Úgy tűnik, hogy Jennifer Lopezt nem viseli meg a házasságának válsága, és inkább a munkájára koncentrál, na meg a látszatra... A minap Mexikóba utazott, hogy népszerűsítse hamarosan megjelenő új filjét, az Atlast, és mindezt egy olyan ruhában tette, ami nem hagyott sokat a képzeletre. A fehér öltözet egy köldökig kivágott darab, ami alatt melltartót biztosan nem viselt a színésznő. Az eseményre természetesen egyedül érkezett, de ha igazak a pletykák, miszerint Ben Affleck már el is költözött közös otthonukból, ez nem meglepő. 

Atlas Red Carpet in Mexico City Jennifer Lopez
Jennifer Lopez ruhája nem sokat hagy a képzeletre
Forrás: Represented by ZUMA Press, Inc.

Az Atlas egy hamarosan megjelenő amerikai sci-fi akció-thriller, amelyet Brad Peyton rendezett, és Leo Sardarian és Aron Eli Coleite írt. A film főszereplője Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown és Mark Strong.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.