Élve fagyasztás, kígyóméreg, szempillabotox - A sztárok legőrültebb szépségpraktikái

pióca praktika kígyóméreg sztárok szépség kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az, hogy megvesszük a legújabb, forradalmi és innovatív szavakkal felcímkézett arcápolót, rendszeresen járunk kozmetikushoz, aki rajtunk próbálja ki a legutóbb beszerzett, újtechnológiás anti-aging berendezéseket, még nem jelenti azt, hogy mindent elkövettünk a szépségért. Hollywoodban a hírességek a legfurcsább kezelésektől sem riadnak vissza, ha az a fiatal külső ígéretével kecsegtet. Íme, a legőrültebb sztárpraktikák.



Szólj hozzá: X-Faktor 2011 - Ki lesz a győztes?



AFP
AFP


Méregtelenítés piócával

Van, akinek a méregtelenítő kúra néhány napos gyümölcskúrának vagy léböjtnek felel meg, de például Demi Moore másra tette le a voksát. Hollywood egyik legdrágább testét birtokló híresség a piócákkal végez méregtelenítést, és így tesz férje, Ashton Kutcher is. A piócákat már az ókorban is használták gyógyászati célokra, de a középkor és az 1800-as évek után újra reneszánszát éli ez a terápia. Akkor még azt hitték, a piócának vértisztító hatása van. Ma a tudomány álláspontja az, hogy az állatok nyála az igazi csodaszer, amely harminc különböző fehérjét tartalmaz. Ezek segítik a fájdalomcsillapítást és a véráramlást is, de az kétséges, hogy jobban tisztítják a vért, mint ahogy például a máj teszi.

AFP
AFP


Kígyóméreg ráncfeltöltő kezelés

A botox méltó ellenfelének tartják azt a kezelést, amely a templomi viperák mérgének idegbénító összetevőjét képezi le teljesen természetes módon. A krémbe rejtett csodaszertől állítólag nem húzódnak össze olyan aktívan az arcizmok, ezért csökkenti a mimikai ráncok kialakulását, illetve mélyülését. A kígyóméreg alapú kozmetikai kezelés és arcápoló krém már itthon is elérhető, így ha akarjuk, olyan sztárok követői lehetünk, mint Danii és Kylie Minogue, Gwyneth Paltrow vagy Károly herceg felesége, Camilla.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!








AFP
AFP


Élve fagyasztás

Ezt a módszert nem azoknak találták ki, akik imádnak szaunázni. A kezelés során a fiatalodást kereső delikvenst fehérneműre vetkőztetik, sapkát, kesztyűt, zoknit és arcmaszkot adnak rá, majd három percre jégkamrába zárják, ahol a hőmérséklet mínusz 130 fok. Így szépül többek között Pamela Anderson és Tony Blair is - bár az utóbbin nem igazán látszik a hatás. Az extrém hőmérséklet beindítja a test védekezési mechanizmusait, a szív hevesebben ver, a vér felpezsdül, több oxigén jut a sejtekbe, így azok stimulálódnak, a test pedig boldogság hormonokat termel.

AFP
AFP


Gésa arcpakolás

Hiába az elegáns név, azért elég undorító dologról van itt szó. Egészen pontosan madárkakiról, amelyet arcmaszknak álcáztak. Ezen még az sem szépít, hogy a trillázó fülemüle ürülékéről van szó, amelyet Japánban gyűjtenek össze, hogy aztán az olyan sztárok arcán végezze pakolás formájában, mint Victoria Beckham. A madárkakiban található enzim eltávolítja az elhalt hámsejteket, így az arc ragyogó és fiatalos lesz.

AFP
AFP


Szempilla botox

Az egyik legújabb őrület a szempilla botox már több színésznőt is megfertőzött. Christina Hendricks, Claire Danes és Brooke Shields állítólag élni sem tud a kezelés nélkül, amitől nemcsak a műszempilláknak, de a szempillafestéknek is búcsút inthetnek. Az eljárás során olyan szérummal kezelik a szempillákat, amelytől azok 25 százalékkal hosszabbra nőnek és 18 százalékkal vastagabbak lesznek.

AFP
AFP

Tipp! A legszebb őszi kabátok képgalériánkban. Katt ide!





Stílusikonok a filmvászonrólhttp://www.life.hu/szepulj/20111010-stilusikonok-a-filmvaszonrol.htmlUnod a göndör tincseidet? Formázd, mint egy sztár!http://www.life.hu/szepulj/haj/20111005-unod-a-gondor-tincseidet-formazd-mint-egy-sztar.htmlSzámold ki, mennyire vagy szép!http://www.life.hu/szepulj/20111003-szamold-ki-mennyire-vagy-szep.htmlHogyan legyek jő nő? - Így készíts szexi frizurát egy perc alatt!http://www.life.hu/szepulj/20110929-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-szexi-frizurat-egy.htmlŐrült szépségtrükkök a múltbólhttp://www.life.hu/szepulj/20110926-orult-szepsegtrukkok-a-multbol.htmlA borzalmak után is tud mosolyogni az egykori modellhttp://www.life.hu/szepulj/20110914-katie-piper-arcat-leontottek-savval-most-mar-tud-mosolyogni.htmlMűköröm - igen vagy nem? Mit mond a stylist? Mit mond a műkörmös? Mit mond a bőrgyógyász?http://www.life.hu/szepulj/20110913-mukorom-igen-vagy-nem-mit-mond-a-stylist-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.