fashion week Sarka Kata Palvin Barbara Axente Vanessa Szabó Zsófi Glamour Woman of the Year Takács Nóra ruha Orosz Barbara díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai díjátadószezon egyik legdivatosabb vörös szőnyeges eseménye a Glamour Women of the Year díjátadó gála, amelyet ötödik alkalommal rendeztek meg csütörtök este. Az ismert vendégek közül a legtöbben magyar tervezőktől választottak maguknak ruhát. A Life.hu megmutatja az öt legemlékezetesebb összeállítást. Természetesen nem feledkezhetünk meg a Life.hu sztárszerzőjének, Takács Nórának a szettjéről sem.

Szabó Zsófi
A Jóban Rosszban sorozat színésznője előre elárulta, miben jelenik meg a gálán. A szőke szépség, aki az elmúlt időszakban sokat fogyott, egy mélyen dekoltált SentimentsCouture ruhát viselt. A ruha anyaga és a csipkeszegély inkább a fülledt hálószobákat idézte, mint a vörös szőnyeget. Zsófi barátnője, Sarka Kata a rajongóival szavaztatta meg, hogy két ruha közül melyiket viselje este. Valószínűleg ezért lehet, hogy ez alkalommal az összeállítás kicsit visszafogottabb és nőiesebb, mint például a Story gálán volt.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Palvin Barbara
A magyar szupermodell egyenesen Ausztráliából, egy divatfesztiválról érkezett a gálára. Barbinak szerencsére csak egy címlap erejéig volt hidrogénszőke a haja, a pink szőnyegen már az eredeti hajszínével jelent meg. Az imádnivaló szépség, aki a díjátadón vagányan bevállalta a cigánykereket is, egy földig érő fekete ruhában érkezett, amelynek derekát három fémlánc díszítette. A vörösbor színű rúzs és a tekert konty egyszerre volt vadóc és elegáns.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Orosz Barbara
A műsorvezető a kislába ujjától a feje búbjáig nő. Amikor csak teheti, nem visel nadrágot, és a tűsarkú cipő is kötelező elem nála. Barbara, aki március elején lefújta nyárra tervezett esküvőjét, dögös vörös ruhában lépett a pink szőnyegre, amelyet Sármán Nóra tervezett. Sajnos ő sem kerülhette el a sztárok rémálmát: Dér Heni, a Sugarloaf énekesnője egy megszólalásig hasonló, igaz, hosszabb ruhában érkezett a gálára.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Axente Vanessa
Prada kampány, Vogue címlap, Chanel kifutó. Axente Vanessa ugyan széles körben még nem olyan ismert, mint Mihalik Enikő vagy Palvin Barbara, de ő is a legfelkapottabb magyar modellek egyike, akikkel rendszeresen dolgoznak a hazai és külföldi divatházak is. A nagylengyeli lány egy szegedi születésű magyar tervező, Napsugár von Bittera különleges ruháját viselte.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Axente Vanessa balról, a tervező jobbról
Kattints a képre a galériáért!

Takács Nóra
A Life.hu sztárszerzője, a Hogyan legyek jó nő? háziasszonya nem maradhat ki az összeállításból. Takács Nóra egy púderszínű Navona ruhát választott, amelyet Megla Rózsa tervezőnő kifejezetten erre a különleges alkalomra készített neki. A tökéletes ruha mellől nem hiányozhatott a jónő frizura és smink sem. Nóra egy elegáns konttyal, tusvonallal elkészített cicaszemekkel és a bordó rúzzsal tette fel az i-re a pontot. Sztárszerzőnk meghatottan vette át Az év műsorvezetőjének járó díjat, amelyhez ezúton is szívből gratulálunk!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

NÉZD MEG, HOGYAN KÉSZÜLT TAKÁCS NÓRA A GÁLÁRA:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=LDcl1VQSVMBDEY49

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Grammy-gála: Nem maradt el a villantáshttp://www.life.hu/legytrendi/20130211-az-55-grammy-dijatado-gala-legszebb-es-legcsunyabb-ruhai-a.htmlStory-gála: 5 ruha, amire sokáig emlékezni fogszhttp://www.life.hu/legytrendi/20130203-storygala-2013-feledhetetlen-alkalmi-ruhak-es-estelyiket-viselt-medveczky-ilona.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.