Los Angeles szépség köpölyözés divatbaki Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt nem vártuk volna egy stílusikontól. Jennifer Aniston a minap hatalmas vörös foltokkal a hátán jelent meg egy premieren, a foltokat ráadásul alapozóval próbálta elfedni - sikertelenül. De akkor miért vesz fel vállpánt nélküli ruhát?

Borzalmasan nézett ki a minap Jennifer Aniston. A színésznő hátán óriási, piros foltok éktelenkedtek. Előzőleg ugyanis köpölyöző-kezelésen esett át, erre reagált ilyen érzékenyen a bőre, amit alapozóval próbált lekenni, de csak rosszabb lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer és a csúnya divatbaki

Ráadásul ez a ruha sem az igazi! Nagyon előnytelenül fest benne a 44 éves színésznő, akitől már megszoktuk a makulátlan megjelenést.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Pedig ez lett volna a híresség nagy napja. A Call me Crazy című film bemutatóján jelent meg, amit ő maga rendezett. Kedves Jen, legközelebb inkább kétszer is gondold meg, mit veszel fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.