Köldökig dekoltált ruha lett a mozi sztárja

Forrás: www.americanhustle-movie.com -
színésznő dekoltázs ruha Amerikai botrány Amy Adams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha még nem láttad az Amerikai botrány című Oscar-esélyes filmet, akkor már csak Amy Adams eszméletlen ruháiért is érdemes jegyet váltanod a mozira. A színésznő ugyanis arcpirítóan dekoltált ruhákat visel gyakorlatilag 137 percen keresztül - lássuk, hogyan sikerült mindezt tökéletesen véghezvinnie.

Amy végig káprázatosan fest a filmben, bennünket pedig már 20 perc után elfogott a vágy, hogy beszerezzünk legalább egy hasonló ruhadarabot. Nem mintha olyan könnyű lenne viselni az ilyesmit, a vörös szépségnek azonban tökéletesen sikerült a dolog.

Forrás: www.americanhustle-movie.com

"A 70-es évek egy igen szabad időszak volt a nők számára. Azt szerettük volna, ha Amy nagyon magabiztos a szerepében, ugyanakkor nem akartuk mellőzni a meztelenséget és a sok csupasz bőr mutatását sem" - vallotta a forgatásról a jelmeztervező, Michael Wilkinson. A férfi azt is elárulta, hogy Amy profin viselte ezeket a darabokat, ami azért is volt fontos, hogy a film ne kapjon 18-as karikát. "Amy zseniális volt - rengeteget gyakorolt, és megtanult úgy menni, viselkedni ezekben a mélyen dekoltált darabokban, hogy az égviágon semmi ne villanhasson ki. Sosem hibázott."

Forrás: www.americanhustle-movie.com

A csodaszép világsztár a vörös szőnyegen csak ritkán választ ennyire dekoltált darabokat. Ugyan idén a Golden Globe-on egy köldökig kivágott, V nyakú Valentino ruhában tündökölt, a filmben azért jóval kihívóbb, kacérabb a színésznő. Persze alaposan fel kellett készítenie a szerepre a testét is: ,,Amynek fantasztikus alakja van, de meg is dolgozott érte. Fogadott egy trénert, és éjjel-nappal edzett, hogy így nézzen ki. Mindent megtett azért, hogy tökéletes legyen a szerepre. Sikerült is neki, mert isteni volt a filmben."

Forrás: AFP

Majmolás a köbön - Heti Stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20140124-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-kelly-brook-olga-kurylenko-palvin-barbara.htmlA meseszép ruháktól elaléltunk a divathéten!http://www.life.hu/legytrendi/20140122-gyonyoru-haute-couture-ruhak-a-parizsi-divatheten.htmlA legfurcsább göncök a párizsi divathétenhttp://www.life.hu/legytrendi/20140121-haute-couture-tavasz-nyar-2014-parizsi-divathetek-furcsa-ruhai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.