Keressük a legdögösebb szettet! Ruhamustra a 2014-es Comet-gálán

Tóth Gabi Viva Comet 2014 Palvin Barbi Iszak Eszter Comet 2014 mustra Tolvai Reni Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerda esti VIVA Comet-gálán - melynek nagy pillanait itt már bemutattuk - ismét felvonult a magyar sztárvilág színe-java. A ruhák nézegetése előtt többnyire elképzeljük, milyen lenne, ha néhány híresség bevállalna olyan őrülten merész és szexi darabokat, amilyeneket Rihanna vagy Rita Ora szokott, ám erre itthon még mindig várunk kell. A Life.hu ruhamustrája következik. 

Tóth Gabi

Az énekesnő mint mindig, idén is próbálkozott, és ezt nagyon értékeljük. Gabi - bár forrónadrágban indult a Cometre - egy romantikus stílusú kreációt választott, amit hatalmas, feltűnő nyakékkel és fémes övvel spékelt meg. Annak ellenére, hogy a fodrokkal még mindig hadilábon állunk, Gabi kreációja merész volt, és messze kitűnt az egyszerű ruhaköltemények közül. A kiegészítőkért és az ütős sminkért külön pluszpontot adunk neki!

Palvin Barbi

A világhírű szupermodell egy egyszerű fekete estélyiben érkezett a gálára, és bátran kijelenthetjük: Barbi egy grammot sem hízott. Ő az a típusú nő, akinek nem kell feltűnő ruhacsodákba bújnia, hiszen egy egyszerű darabban is észvesztően tud kinézni. Irigyeljük is ezért!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hien

A napokban a fiatal énekesnő már megmutatta nekünk a gardróbját. Ekkor a kedvünkért fel is próbálta azt a Ruzsa Magdi által megálmodott, ezüst színű, apró gyöngyökből összerakott ruhacsodát, melynek fekete változatát a Comet-gálán is viselte. A kreációt már akkor imádtuk: a sokat mutató, ám nagyon cseles megoldással készült darab mesésen áll a tökéletes alakú Hiennek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tolvai Reni

Reni minden évben igyekszik alaposan kitűnni a tömegből. Bár ezúttal sem sikerült felülmúlnia a két évvel ezelőtti villantását, az idei Kissmark kreációja is alaposan beleégett a retinánkba. A frizurája nem lett a kedvencünk, de a ruha abszolút cometesre sikerült. Feltűnő volt és egyedi, nem is nagyon tudunk elképzelni más szituációt, amikor egy efféle darabot viselni lehetne.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kustánczi Lia

A magyar modell egy igen konszolidált, narancspiros ruhában érkezett a gálára, amit vékony, fémes arany övvel dobott fel. A szettet alapvetően nagyon szerettük, ám Lia hatalmas mamakontya nem tett jót az összképnek. Mi a helyében sürgősen átgondolnánk ezt a konty-dolgot: egy laza, kócos frizura százszor jobban passzolt volna a visszafogottan szexi ruhakölteményhez.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ki volt a legcsinosabb a Comet-gálán?

/1406/F_mci20146123296

Inkognitóban érkezett Szabó Zsófi a VIVA Cometrehttp://www.life.hu/bulvar/20140611-szabo-zsofi-es-baronits-gabor-egyutt-a-viva-comet-dijatado-galan.htmlSzabó Zsófi egy éve még merész, szinte mindent látni engedő csipke- és tüllruhában érkezett a VIVA Cometre. Idén úgy kellett rá vadászni.TV + BulvárOrigoVIVA Comet: Kiszel új pasit, Tolvai Reni fémcicit villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20140611-elo-kozvetites-percrol-percre-a-viva-comet-2014-dijatado-galarol.htmlMinden év egyik legnagyobb eseményének számít a VIVA Comet-gála, ahol ilyenkor nemcsak a magyar zenei élet legismertebb arcai, hanem a bulvárújságírók is megjelennek. Az előbbiek díjat kapnak, díjat adnak át, vagy egyszerűen megmutatják magukat, az utóbbiak sztorikat vadásznak A Nagy Nyári Uborkaszezon előtt. A Life.hu újságírói beszámolnak arról, amit nem láthatsz a tévében vagy az online közvetítésben.TV + Bulvár--5 dolog a VIVA Cometről, amit garantáltan nem felejtünk elhttp://www.life.hu/bulvar/20140606-a-viva-comet-eddigi-legemlekezetesebb-tortenetei-amit-nem-felejtunk-el.htmlTolvai Reni és Kiszel Tünde sokkoló ruhája, Puzsér Róbert kiakadása – ez csak egy kis ízelítő a VIVA Comet 14 éves történelméből, amit tuti nem felejtünk el egyhamar.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.