Dobd fel az unalmas őszt izgalmas színekkel! Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Renee Zellweger mustra Angelina Jolie Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már megmutattuk, melyek lesznek az ősz divatszínei, és természetesen a világsztárok is ehhez tartják magukat. Stílusbakikban és csodás szettekben a héten sem volt hiány - következzen a Life.hu stílusmustrája.

Csupasz cicik, merészen felsliccelt darabok - dögös celebek a GQ-gálán

Nadrágban, nőiesen

Bár imádjuk a maszkulin stílust, örülünk, hogy azért látunk olyan nadrágos szettet is a vörös szőnyegen, ami kicsit izgalmasabb. Cameron Diaz a monokróm mellett tette le a voksát: egyszerű, fekete farmert és zebramintás blézert választott. A Balmain-szett legjobb darabja a nyitott bokacsizma volt: dögös ez a lábbeli! Ashley Greene-hez remekül passzol a sötétkék, a frizurája is szuper volt, de a vajszínű fodrokkal nem tudunk mit kezdeni.

Jöhetnek az ősz színei!

A lila nincs rajta kedvenc színeink képzeletbeli toplistáján, de azt meg kell hagyni, hogy Alexandra Daddario varázslatosan festett a Reem Acra-ruhakölteményben. Az összképet a borvörös rúzs tette tökéletessé. Nicole Kidman is hasonlóan remekül választott: Valentinóban bizonyította, hogy nem mindig kell nagyestélyi ahhoz, hogy lenyűgőzően fessen.

Az idei ősz másik népszerű színe a piros és árnyalatai. Renée Zellweger egy paradicsompiros Carolina Herrerában mutatta meg magát a vörös szőnyegen. A ruha isteni volt, a színe még passzolt is a színésznőhöz. Ám fel nem foghatjuk, a sminket és a frizurát miért nem sikerült eltalálni. Mert ez a kócos nem AZ a kócos, a fénylő arc pedig MÉG nem trendi. Gretchen Mol szettje sokkal jobban sikerült: szerettük nagyon a Vivienne Westwood ruha érdekes szabását.

Így kell ezt csinálni!

Ha valakinek a stílusán nehéz fogást találni, az Helen Mirren. A színésznő 60 felett is tudja, mitől döglik a légy, mi legalábbis mindig az állunkat keressük a szettjei láttán. Csodásan festett a kék-nude kombinációban, amihez a rózsaszín rúzs is tökéletes volt. De a színésznő bemutatta azt is, hogy ő egy igazi mintamágus: virágos felső, absztrakt motívumú szoknya és állatmintás cipő - bár leírva rémesnek tűnik, Helen mégis bombajól nézett ki!

Őszi rúzsmánia

Míg a nyári sminkhez abszolút passzolt a nude ajak, addig ősszel inkább vágyunk arra, hogy színek legyenek rajtunk. És úgy tűnik, lesznek is - rózsaszín, tűzpiros vagy sötét bogyószín -, idén ősszel minden jöhet!

A hét ruhája

Igazából nemcsak a hét, hanem az év ruhájának is nevezhetnénk Angelina Jolie esküvői Versace-költeményét, ami még Brad Pittet is elbűvölte. Nem volt még idén olyan kreáció, amiről ennyit cikkeztek volna a lapok, és meg mernénk rá esküdni, hogy nem is lesz. Mi imádtuk Angie-t hercegnőnek öltözve, és odáig voltunk a gyermekrajzos-motívumokért. No, de ki nem? Jennifer Aniston.

Forrás: people.com, Northfoto

Hogy tetszett Angelina ruhája?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.