fashion week Keira Knightley mustra Julianne Moore stílus Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztároknak nem könnyű úton-útfélen megújulniuk, ha a vörös szőnyeges megjelenésükről van szó. Nyilván unalmas, ha minden alkalommal ugyanazt a stílust választják, így ők is igyekeznek megspékelni valami különlegessel a szettjeiket. Lássuk, hogyan sikerült ez a héten - íme, a Life.hu stílusmustrája.

ADRIANA LIMA

Nincs kétség: a dögös modellnek minden göncben olyan kisugárzása van, hogy azt nehéz űberelni. A terepminta is istenien áll neki, csakúgy, mint a feltűnő színkavalkád. Utáljuk is érte kicsit :-)

JULIANNE MOORE

A színésznő ritkán hibázik a vörös szőnyegen. Az aszimmetrikusan szabott Giambattista Valli estélyi egyszerű volt, mégis elegáns, de az Altuzarra kreációban megmutatta, hogy tud szexi is lenni, ha akar. Dekoltázsa ízléses volt, cseppet sem közönséges.

RITA ORA

Ha pedig szóba jött a közönségesség, Rita Ora kapcsán gyakran eszünkbe jut ez a szó. Persze, neki ez a stílusa, és az a mi bajunk, hogy szeretjük a kissé letisztultabb dolgokat. A Stéphane Rolland ruha érdekes választás volt, ami akár működhetett volna, ha nem Miley Cyrus-frizurát és nude rúzst választ. Elkelt volna valami szín Rita arcára, no meg valami szexi frizura. Bezzeg a fekete, bőr Calvin Klein darabbal már más volt a helyzet: ez tényleg passzolt az énekesnőhöz, csakúgy, mint a rúzs és a frizura.

KAROLINA KURKOVA

A Victoria's Secret angyala szinte sokkolt bennünket kockás Camilla & Marc Resort kreációjával. Tényleg úgy festett, mintha estélyi helyett az abroszt csavarta volna magára, mindezt trendi színkombinációban. De még mielőtt terljesen elvesztettük volna a reményt, hogy a modell nem tud rendesen felöltözni, megláttuk a fehér Dion Lee szettjét. A topot és a táskát különösen imádtuk!

KATE BOSWORTH

Töredelmesen bevalljuk, eddig nem rajongunk a művésznőért színésznőért, de a héten maximálisan meggyőzött bennünket, már ami a ruhákat illeti. A pasztellszínű Boss darab elegáns volt és finom, ám a tűzpiros szettet nem tudta űberelni. Alapesetben izgalmasabb, ha nem ugyanolyan színű a sminktől kezdve a ruhán át a cipőig minden, ám Kate úgy oldotta meg a feladatot, hogy azonnal kedvünk támadt erre az élénkpiros árnyalatra. És persze a frizurára is!

KEIRA KNIGHTLEY

Hasonlóan jól teljesített a héten az angol színésznő. Keira is narancspiros rúzst választott, ám ő egy éjkék, tüllös aljú Michael Van Der Ham darabban tündökölt. De csodásan nézett ki a krémszínű Chanel Couture kisruhában is - ő egy igazi tündérlány, és jól áll neki!

Ő a hét legdögösebbje?

Jennifer Lopez a héten egy szupermerészen felsliccelt, mélyen dekoltált ruhában bulizott. Szerinted is ő volt a legszexibb? Itt megnézheted, hogyan hódított a vörös szőnyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.