Meztelen keblekkel pózol Leonardo DiCaprio hol van, hol nincs barátnője

mell modell barátnő meztelen GQ magazin Leonardo DiCaprio Toni Garrn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bánhatod, Leo! A nagyon szexi Toni Garrn a GQ magazin hasábjai pózol egy szál ciciben.

Aki kíváncsi, milyen vizuális élményben volt része Leonardo DiCapriónak, amikor ágyba bújt Toni Garrnnal, annak itt az alkalom! A 22 éves modell, aki hol együtt van a színésszel, hol nem, a GQ magazin kedvéért dobta le a textilt, hogy topless pózolhasson egy szál alsóban.

Forrás: GQ Magazine

Ráadásul jó hír az uraknak, hogy a hírek szerint most szabad a pálya: egy év se veled, se nélküled kapcsolat után véget ért a románc – legalábbis a New York Daily News legutóbbi jelentései szerint, amikor is egyik szombat este Leo 20 hölggyel távozott egy Miami-i szórakozóhelyről.

Ezért Leonardo DiCaprio az élet császára

George Clooney világraszóló esküvője után eljött az idő, hogy Leonardo DiCaprio is számot vessen nőügyeiről. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a színész a megszámolni is nehéz skalpjait.
Nagy-Britannia első edzője, aki meztelenül tart fitneszórákat http://www.life.hu/ez-zsir/20141201-nagy-britannia-elso-meztelen-edzoje.html A nudista Colin Dobsonnak esze ágában sincs felöltöznie azért, hogy megtartson egy edzést. Ez Zsír! -- Leonardo DiCaprio az ENSZ békekövete lett http://www.life.hu/news/20140917-leonardo-dicaprio-szineszt-az-ensz-bekekoveteve-valasztotta-ban-ki-mun-fotitkar.html Az ENSZ békekövetévé nevezte ki Leonardo DiCapriót a világszervezet főtitkára, Ban Ki Mun. A hollywoodi filmsztár a klímaváltozás tudatosítását célzó világméretű akciókban nyújt segítséget. News -- Katalin hercegnőt meztelenül és hatalmas pocakkal festették meg http://www.life.hu/news/20141114-katalin-hercegno-nem-tunik-terhesnek-harry-styles-szerint-aki-a-royal-variety-performance-galan.html Szépen kerekedik a hercegnő babapocakja, ami a One Direction énekesének, Harry Stylesnak állítólag alig tűnt fel – pedig testközelben a minap is találkozhatott a hercegi párral. Mindeközben mindenki szelfizhet Katalin hercegnővel, akiről hatalmas pocakkal készült meztelen kép.... News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.