Díva, istennő, domina - melyik volt Ördög Nóra legszebb szettje a Rising Star színpadán?

fashion week ruha Rising Star Ördög Nóra stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star egyik főszereplője kétségkívül a második gyermeke születése után a TV2-n debütáló Ördög Nóra volt. A műsorvezető az utóbbi hetekben megmutatta, ő bizony képes kaméleonként átváltozni hétről hétre. A döntő napjára összeszedtük Nóra Rising Starban viselt ruhakölteményeit és néhány érdekességet a ruhaválasztással kapcsolatban. Neked melyik volt a kedvenced?

Bár kicsit bizonytalan volt Nóra a visszatérés miatt, láthatóan tökéletesen vette az akadályokat. Majkával jó kis párost alkottak, hamar egy hullámhosszra kerültek. Ruhái pedig hétről hétre egészen mások voltak. A Rising Star stylistja, Holdampf Linda ITT mesélt nekünk arról, hogy Nóra a műsor elején azért viselt kicsit egyszerűbb, hétköznapibb ruhákat, mert akkor a versenyzők is a saját ruháikban szerepeltek, és nem akartak akkora kontrasztot teremteni.

Halottak napján Nóra egy nagyon decens ruhában vezette a műsort, a kisfeketét rengeteg kritika érte egyszerűsége miatt, Linda azonban elmondta, miért döntött mégis emellett. ,,Aznap épp halottak napja volt – nem adhattam rá egy tűzpiros csipkeruhát... Az adás tematikájához is kell ám alkalmazkodni. Figyelni kell arra is, hogy ne váljon unalmassá az öltözet – ha mondjuk egyik héten sokat megmutatunk Nóriból, legközelebb szolidabb összeállítást kap. Hiába vannak gyönyörű lábai, nem adhatok rá mindig miniruhát!" - vallotta a stylist, aki az Origónak arról is mesélt, mire érdemes még ügyelni a ruha kiválasztásakor.

Forrás: Istvan Ruff

Nórának egyébként vétójoga van abban, mit vesz fel, ám a rosszindulatú kommenteket természetesen így sem úszhatja meg. „Egy helyen írták, hogy engem utál a stylistom, egyébként mindenhol dicsérik Lindát. Csomó szempontot kell figyelembe venni, és amikor ruhát válogatunk, akkor van vétójogom" - mesélte a műsor elején Ördög Nóra.

A műsorvezető a kezdetekben külföldi tervezők kreációit viselte, ám a középdöntőkben, amikor már a versenyzőknek is ők választottak ruhákat, Linda még jobban eleresztette a fantáziáját, és jöttek a magyar tervezők ruhakölteményei - aminek mi is különösen örültünk. Nóra viselt többek között Daalarna és Tóth Bori ruhákat is. Sőt, előfordult, hogy egy adás alatt 3 ruhában is megmutatta magát a csinos anyuka, és a nézők szavazhatták meg a kedvencüket.

A műsorvezető abszolút kaméleon volt a színpadon, ráadásul a szemünk előtt nyerte vissza légies, karcsú alakját. Láthattuk mesés pinkben, angyali csipkében és fekete dominakosztümben is. Ám előfordult olyan is, hogy a ruhaválasztást azért kritizálták, mert Nóra melleit szinte eltüntette az adott kreáció. A ruhában Nóra a saját bevallása szerint jól érezte magát, Linda pedig a következőket fűzte hozzá a kritikákhoz: ,,Ez egy lábcentrikus, aszimmetrikus kosztüm, amelynek a mintázata is hozzájárult ahhoz, hogy bizonyos szögből úgy tűnhet, mintha Nóra keble kisebb lenne, de összességében pompásan nézett ki. Elég sok mellet láttam már, és állíthatom, Nórinak nagyon formás keble van. A műsorban még adunk rá olyan ruhát, amelyben ezt igazolni is fogja."

Forrás: TV2

A döntő előtt utoljára még elcsíptük Holdampf Linda stylistot, hiszen kíváncsiak voltunk, vajon miben kápráztat el bennünket Nóra vasárnap este. Linda szavait hallva pedig már alig várjuk, hogy megláthassuk a műsorvezető utolsó Rising Star-os ruháját. ,,Természetesen készülünk meglepetéssel, már ami a ruhát illeti, és bízom benne, hogy a nézők nagyon örülnek majd a választásunknak. A Rising Star színvilágát figyelembe véve, és azt, hogy ez az utolsó adás, találtuk ki Nóra ruháját, ami méltó lesz ehhez a különleges alkalomhoz. Annyit elárulhatok, hogy Becker Beatrice tervező földig érő kreációjában lesz Nóri, ami remekül meg fogja mutatni az ő bomba alakját is!"

És most eljött a te időd - szerinted melyik volt Nóra leggyönyörűbb kreációja a Rising Star színpadán?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.