Bréking! Katalin hercegnő haja őszül

Forrás: AFP/Eddie Mulholland -
frizura terhesség Katalin hercegnő hajszál szépségápolás várandós Vilmos herceg fodrász György herceg ősz magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós hercegnő a hírek szerint minden olyan szépségápolási rutinjával felhagyott, amely bármilyen módon károsíthatja a magzatot. A jelek szerint a hajfestést is száműzte egy időre.

Amióta az egykori Kate Middleton színre lépett Vilmos herceg feleségeként (sőt, már barátnőjeként), mindenki ágrus szemekkel követi Cambridge hercegnőjének lépését. Mindig kifogástalan stílusa a Life.hu figyelmét sem kerülte el, ahogyan tökéletes frizurái sem.

Forrás: AFP/Eddie Mulholland

Ám Katalin hercegnőt sem kerülheti el az, ami minden más földi halandó életében bekövetkezik: az őszülő hajszálak őt sem kímélik. Íme, a leleplező fotó:

Forrás: Northfoto

A második gyermekét váró hercegnő valószínűleg éppen terhessége miatt száműzte a hajfestést napirendjéből, amelynek magzatkárosító hatása a mai napig vitatott téma a szakértők között – erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

8 betegség, amit a hajad elárul rólad

Mára biztosan tudjuk: hajunk állapota számtalan belül zajló folyamatról árulkodik. A Life.hu ITT gyűjtötte össze, melyek ezek.

Nem ez az első alkalom, hogy a világ rácsodálkozott Katalin hercegnő őszülő hajszálaira: először 2012-ben tűntek fel, később pedig akkor, amikor a kis György herceget hordta a szíve alatt.

A lányok sem angyalok: tovább mesél a brit botránybirodalomhttp://www.life.hu/intim/20150203-a-brit-kiralyi-csalad-szexbotranyai-1950-es-1990-kozott-ii-erzsebet-nehez-evei.htmlMedvekucsmás gárdisták maszturbálása, a királynő komornyikjának melegpornója, pedofilbotrány a Buckingham-palotában, és nyilvános szex Windsor ősi falainál. A brit királyi család sosem szűkölködött a kisebb-nagyobb patáliákban, és akkor még nem is említettük az ifjú Harry kicsapongásait, vagy éppen Sarah Fergusonnak, András herceg volt feleségének lábujjszopogatós címlapjait.Intim--Könnyű erkölcsök: szexbotrányok, melyek megrengették a brit királyi palota falait az elmúlt 20 évbenhttp://www.life.hu/intim/20150106-ii-erzsebet-es-andras-yorki-herceg-szexbotranyok-a-brit-es-a-spanyol-kiralyi-csaladokban.htmlMíg a világsajtó András herceg egyre csak gyűrűző gyermekszexbotrányára koncentrál, addig a tisztelt ház két napon belül már másodszor volt kénytelen cáfolni a lapértesüléseket. Hogy II. Erzsébet fia bűnös-e abban, amivel gyanúsítják, egyelőre nem tudni, az azonban biztos, hogy a világraszóló botrányok nem állnak távol a királyi családtól.Intim--Vilmos fürdőnaciban, Pippa bikiniben - Így nyaralnak Katalin hercegnőékhttp://www.life.hu/csalad/20150203-katalin-hercegno-testvere-pippa-middleton-bikiniben-vilmos-herceg-furdonadragban.htmlNagy-Britannia leghíresebb fenekének tulajdonosát gyönyörű zöld bikiniben szúrták ki vasárnap Mustique szigetén. Katalin hercegnő és családja élvezi a luxusnyaralást - erről szivárgott ki néhány fotó.Család--Tojás lett Katalin hercegnőbőlhttp://www.life.hu/kult/20150212-katalin-hercegno-kepmasat-festette-ra-egy-tojasra-egy-holland-tojasfesto-muvesz.htmlTiety Entjes-Weij hivatásos tojásfestő művész, aki ezúttal a brit hercegnő képmását örökítette meg tojáshéjon.Kult--Vetélytársat kapott Katalin hercegnő! Maxima királyné is cukin grimaszolhttp://www.life.hu/news/20150218-maxima-holland-kiralyne-cukin-grimaszol-a-fotokon.htmlAzt kell mondjuk, az európai uralkodóházak nőtagjai jó fejek. Nemcsak vagányan öltözködnek, mindig csinosak és szépek, hanem őszinték és viccesek is. Katalin hercegnő után újabb grimaszarisztokratát mutathatunk be. Íme, Maxima holland királyné és arcai.News--Katalin hercegnő hófehérben hódít - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150213-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-katalin-hercegno-rita-ora-margot-robbie-dakota-johnson.htmlNemcsak Katalin hercegnő, de sokan mások is az örökzöld fehér ruhák mellett tették le a voksukat a héten. Nehéz eldönteni, ki a legcsinosabb, de ezúttal is rád bízzuk a választást. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.