Gisele Bündchen legszexibb arcai

modell Gisele Bündchen szupermodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gisele Bündchen hosszú évek óta az egyik legfoglalkoztatottabb szupermodell: vérprofi, pontos, könnyű vele dolgozni, nem mellesleg álomszép. A brazilok kedvence a héten vonult utoljára a kifutón - ez alkalomból összeállítottunk egy szexi fotósorozatot. 

A testem automatikusan jelzi, ha valami rossz neki. Megtanultam meghallani őt, és most azt kérte tőlem, hogy ezt hagyjam abba. Tisztelem a testemet és a kéréseit"nyilatkozta nemrég egy brazil lapnak a topmodell, aki egészen biztosan már régóta nincs rászorulva arra, hogy megjelenjen a kifutókon. Mi nem hisszük, hogy soha többé nem látjuk vonulni a 34 éves szépséget, de egy jó ideig biztosan másra koncentrál majd. Nekünk hiányozni fogsz, Gisele!

/1504/Vissz201541814259
Szexisek, híresek és gyönyörűek: 4 Chanel-arc a 2000-es évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20141016-chanel-numero-5-parfumot-vilagsztarok-reklamoztak-brad-pitt-gisele-bundchen-estella-warren-audrey.htmlA Numero 5 nemcsak a Chanel, de valószínűleg a világ egyik legismertebb parfümje immár 1921 óta. Az elmúlt majd' száz évben számos világsztár volt a termék arca, a legújabb kampányban a gyönyörű Gisele Bündchen kápráztat el bennünket. Nem tagadjuk, mi is imádjuk a Chanel-reklámokat, így meg is mutatjuk négy kedvencünket a 2000-es évekből. TrendOrigoÍgy búcsúzott Gisele Bündchen a kifutóktól!http://www.life.hu/trend/20150416-gisele-bundchen-utoljara-lepett-a-kifutora.htmlTegnap este lépett utoljára a kifutóra a híres topmodell. Gisele Bündchen húszéves pályafutást követően döntött úgy, hogy nem vállal több divatbemutatót. A búcsú meglehetősen érzelmesre sikerült.Trend--Nyugdíjba vonul Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/trend/20150414-gisele-bundchen-brazil-modell-nyugdijba-vonul-a-kifutokrol.htmlA világ leghíresebb topmodelljét nem fogjuk többet a kifutókon látni. A teste üzent a modellnek – ezért fejezi be a pályafutását.Trend--Meztelenül kampányol a nagyon szexi Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/trend/20141212-gisele-bundchen-meztelenul-pozol-a-stuart-weitzman-kampanyban.htmlKétségkívül ő az egyik leggyönyörűbb nő a világon, akit nem csupán a férfiak (és nők) szeretnek meztelenül látni, hanem bizony a divatvilág is. Gisele ezúttal Stuart Weitzman kedvéért vetkőzött.TrendOrigoÍgy csábít luxusra Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/trend/20141015-gisele-bundchen-a-chanel-no-5-kampanyvideojaban.htmlA brazil modell megmutatja, milyen is az életben egy igazi Chanel-asszony.TrendOrigoGisele Bündchen meztelenül lovagol meg egy gumidelfinthttp://www.life.hu/trend/20140528-gisele-bundchen-modell-meztelen-cimlapfotoja-a-lui-magazinban.htmlA bombatestű modell a francia Lui magazinban vetkőzött tök pucérra, miközben egy felfújható gumijátékot ölelget.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.